Лайм

Коронавірус допоміг зустрітися сестрам, які шукали одна одну більше 50 років

Жінки мріяли знайти одна одну 53 роки

Розділені в дитинстві сестри шукали одна одну більше 50 років, але зустрітися їм вдалося завдяки обставинам, пов'язаним з епідемією коронавірусу. У травні 73-річна Доріс Кріппен зі штату Небраска (США) захворіла на Covid-19 і дуже ослабла. Одного разу жінка не змогла встати з ліжка, впала і зламала руку. Лікарі доставили її в реабілітаційний центр, який знаходився приблизно в годині їзди від її міста. Виявилося, що там більше 20 років працювала її сестра Беверлі Боро, повідомляє Washington Post.

Фото: Daniel Johnson / Methodist Health System

Одного разу Боро розкладала медичні картки пацієнтів і побачила ім'я Кріппен. Жінка відразу ж подумала, що це її сестра, яку вона востаннє бачила 53 роки тому. Дівчатка народилися від одного і того ж батька, але від різних матерів, і зв'язок між ними перервався. Їхній батько був одружений тричі і мав 10 дітей, четверо з яких, включаючи молодшу Боро, віддали на усиновлення.

Весь біль і страх, которі Доріс Кріппен пережила у зв'язку з коронавірусом, вона вважає благословенням, яке привело її до її сестрі. "Це все компенсує, - сказала жінка журналістам. - Я найщасливіша людина в світі. Не можу повірити, що нарешті знайшла свою сестру".

З тих пір, як сестри зустрілися 27 червня, вони регулярно проводили час разом, ділилися історіями і надолужували згаяне. За ці роки Боро зв'язалася з чотирма їхніми братами і сестрами через Facebook, і тепер хоче познайомити їх усіх зі старшою Доріс. Жінки планують зустрітися з іншими родичами, з якими їх розлучили понад півстоліття тому.

"Ми нічого не знали одна про одну, але тепер у нас дуже глибокий зв'язок. Цей випадок змінив моє життя", - зізналася Боро.

Фото: Daniel Johnson / Methodist Health System

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників