Лайм

Ведмежата переправилися через річку на спині у мами, і це наймиліші сімейні фото

У дикій природі теж можна побачити тісний зв'язок між мамами та дітьми

Тварини, так само як і люди, піклуються про своїх дітей і допомагають їм долати перешкоди. Нещодавно в США були зроблені наймиліші кадри, на яких видно як ведмедиця переносить на спині своїх шестимісячних дитинчат через річку.

Унікальні знімки зробила Патті Уолш в Національному парку Лейк-Кларк на Алясці. "Дитинчата були трохи налякані. Вони трималися за маму так міцно, як могли", - сказала фотограф таблоїду The Sun .

Фото: Solent News

Ведмедиця з двома своїми малюками хотіла переправитися через річку, але ведмежата ще не досить сильні, щоб долати великі глибини. Тому вона допомогла їм: дитинчата забралися до мами на спину, і тварини вирушили в плавання.

Фото: Solent News

Фото: Solent News

Ведмежата виглядають злякано і бояться впасти: вони міцно тримаються кігтями за шерсть матері, а велика ведмедиця дбайливо переносить їх через річку.

Фото: Solent News

Як тільки у водоймі стало мало води, ведмедиця скинула зі спини малюків. За словами фотографа, такий перехід через річку допомагає ведмежатам позбутися страху.

Фото: Solent News

Фото: Solent News

  • Ви не бачили, як сміються морські котики? Ось 10 фото, які змусять вас посміхнутися. Тільки будьте обережні, їх сміх настільки заразливий, що мимоволі починаєш посміхатися їм у відповідь.
  • Раніше ми розповідали про те, як старий пес усиновив покинуте кошеня. Повірте, фото їх сім'ї закохує з першого погляду!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Дотримуйтесь простих правил: як захистити помідори від фітофтори та інших хвороб

Чим підживити і як поливати кущі помідорів для профілактики фітофтори - небезпечної хвороби томатів та інших рослин

Вишуканий рецепт літнього салату: як приготувати з прошутто, помідорами і вершковим сиром

Як у домашніх умовах приготувати салат сиром Філадельфія, томатами та зеленню, щоб урізноманітнити своє звичне меню та здивувати гостей

Магніти для грошей: які знаки Зодіаку мають здатність притягувати багатство

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які притягують багатство – Телець, Лев, Скорпіон, Козеріг