Лайм

Кіт грає на піаніно кожен раз, коли хоче їсти - і це чудова альтернатива нявканню

Господарі раді, що хвостатий використовує таку мелодійну сигналізацію

Кіт навчився грати на іграшковому піаніно, щоб повідомляти господарям, коли він голодний. 7-річному Вінслоу подарували інструмент, щоб відучити від гучного настирливого нявкання, і він добре засвоїв уроки музики.

Фото: Independent

"Він постійно бігав і кричав, і я подумала: "Це нікуди не годиться". Він був буйним кошеням і перетворився на хаотичного джентльмена, - розповіла виданню The Independent власниця кота Кейт Нікс. - Фортепіано - ще один спосіб спілкування, тому він тепер не волає нестямно".

Вінслоу було 8 тижнів, коли господиня знайшла його в саду за будинком. Малюк був дуже войовничим і намагався битися з собакою. "Він був у шрамах, весь в багнюці, нам довелося вчити його їсти сухий корм, і у нього був важкий випадок стригучого лишаю", - згадує господиня.

Нікс - музикант, і в її квартирі стояло крихітне піаніно, яке вона купила в школі. Маленький Вінслоу відразу ж почав проявляти до інструменту інтерес: натискав на клавіші, чув звук і намагався знайти, звідки він виходить. "Я вирішила скористатися його цікавістю і отримати з цього користь, - розповіла вона. - Тепер він грає на піаніно коли ми на кухні, і він знає, що може отримати щось смачне. Але взагалі це його сигналізація. Він використовує його, щоб привернути увагу, коли потрібно почистити лоток. Вінслоу запам'ятав, що я хвалю його, коли він натискає на клавіші, тому робить це, коли дійсно чогось хоче".

  • Дівчина дала притулок рисям і навіть не помітила - просто тепер у неї вісім собак, троє коней і дві великі кішки. Любителька тварин не виключає, що в майбутньому врятує ще одну рись. А, може, і не одну.
  • Раніше ми розповідали про те, як старий пес усиновив покинуте кошеня. Повірте, фото їх сім'ї закохує з першого погляду!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як обробити рослини борною кислотою, щоб збільшити кількість зав'язі: корисні поради

Як приготувати добриво з борної кислоти і як правильно його використовувати для підживлення помідорів, перцю та інших рослин

Що таке квасковий суп і як його приготувати: рецепт смачної страви Закарпаття

Як у домашніх умовах приготувати квасковий суп або, як його ще називають, зелений борщ, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї  

Одержимі чистотою і порядком: астрологи назвали головних чистюль Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які найбільше люблять порядок і чистоту в домі - Діва, Терези, Козеріг, Скорпіон