Лайм

Люди побачили середньовічний костюм бджоляра і зрозуміли - це дещо нове для Хелловіна

Більш страшний костюм ще варто пошукати

Користувачі соцмереж побачили середньовічний костюм бджоляра і відразу зрозуміли - це відмінний варіант для Хелловіна. Крім балахонистого одягу з капюшонами люди також використовували плетені маски. У якості дому для комах використовувалися дерев'яні діжки, які також плелися вручну.

Як виглядали середньовічні бджолярі своїм підписникам у Twitter розповів блогер з ніком Orla ní Dhúill. Під знімками люди почали фантазувати, як подібний образ міг би виглядати, якщо його адаптувати під сучасні реалії.

Фото: Twitter / NaturallyOrla

"Здається, я знаю, що одягну на Хелловін", "Це ж готовий образ на Хелловін, додати лише пару деталей і більш страшний костюм ще треба пошукати", - зазначили в коментарях.

Що правда, у людей в голові не вкладається той факт, що бджолярі залишали відкритими руки. Хоча не деякі вважають, що на фотографії зображені лише приблизно відтворені костюми, а в реальному житті бджолярам точно доводилося захищатися від укусів комах.

Фото: Twitter / NaturallyOrla

Знайшлися й жартівники, які назвали костюм ідеальним для реалій останнього півріччя: "Якраз для карантину, вам не здається?"

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чому цибуля йде у стрілки і як вирішити цю проблему: правила догляду за рослиною

Через що цибуля може піти в стрілки, а також чому необхідно не забувати про регулярні поливи, коли рослина формує цибулини  

Смачний полуничний чизкейк можна приготувати без випічки: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати чизкейк із полуничною начинкою без випічки, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини  

Покладаються на друзів: 4 знаки Зодіаку, які будують кар'єру завдяки зв'язкам

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які будують кар'єру через друзів - це Овен, Близнюки, Скорпіон, Лев - пояснення