RU  UA

Lifestyle

Як приготувати пісні млинці на сніданок: простий рецепт на 15 хвилин

Вони вийдуть навіть у молодої господині

Якщо ви скучили за ароматними налисниками на сніданок, але дотримуєтеся Великого посту і вам не можна вживати молочні продукти, або ж просто ретельно стежете за своєю фігурою і боїтеся погладшати - не біда. Спробуйте приготувати пісні млинці без яєць і молока. theLime ділиться з вами простим рецептом, на приготування якого у вас піде не більше 15 хвилин.

Інгредієнти: борошно (1 склянка), вода (1 склянка), цукор (4 ст. л.), рослинна олія (2 ст. л.), сода харчова (1 ч. л.), сіль (0,5 с. л.), ванільний цукор (1 пакетик).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У миску просіваємо через сито борошно. Тонкою цівкою вливаємо в просіяне борошно воду, постійно помішуючи вінчиком. Додаємо в тісто цукор, ванілін або ванільний цукор і сіль.

Потім вливаємо олію, ретельно перемішуємо. Додаємо соду і знову розмішуємо. Через деякий час на поверхні повинні з'явитися пухирці.

Розігріваємо млинцеву сковороду з рослинною олією, виливаємо на неї порцію тіста і ретельно розподіляємо по всій поверхні. Зазначимо, що млинці повинні бути не дуже тонкими, інакше вони будуть рватися. Потім, коли з одного боку млинець пропікся, перевертаємо за допомогою силіконової лопатки на іншу.

Готовий млинець викладаємо на тарілку. Повторюємо те ж саме, поки не закінчиться тісто. Подаємо на сніданок з ягодами, медом або джемом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые больше всего раздражают других из-за своих привычек - в списке оказались Раки, Водолеи и Близнецы

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Как правильно определить оптимальное место для высадки баклажанов на огороде, в чем преимущества и риски выращивания в тени и на солнце

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Блины с мясной начинкой, запеченные в духовке под соусом бешамель - вкусное и сытное блюдо для всей семьи