Лайм

Як зробити вдома смачне сирне печиво: детальний рецепт до чаю

Побалуйте ваших рідних

Якщо ви хочете здивувати рідних смачними домашніми солодощами, але у вас немає часу готувати вишукані та складні десерти, як, наприклад, Тірамісу, спробуйте зробити сирне печиво. theLime підібрав для вас детальний рецепт його приготування.

Інгредієнти: борошно (1 склянка), сир (200 г), цукор (0,5 склянки), яйця (2 шт.), розпушувач (1,5 ч. л.).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Спочатку просіюємо борошно через сито, додаємо в нього розпушувач. Це можна зробити навіть кілька разів - так ми убезпечимо нашу випічку від різного сміття і наситимо її киснем. В окремій мисці збиваємо за допомогою вінчика яйця з невеликою кількістю цукру.

Потім додаємо в сир цукор, що залишився, просіяне борошно з розпушувачем і яйця. Замішуємо руками еластичне тісто. Робочу поверхню посипаємо борошном і розгортаємо на ній тісто. Його товщина повинна бути приблизно 0,5-1 см.

Беремо формочки і вирізаємо з тіста печиво. Якщо у вас немає спеціальних форм, це можна зробити за допомогою звичайної склянки або келиха.

Застеляємо деко для випічки пергаментним папером. Викладаємо на нього вирізане печиво. Також його можна посипати цукром. Заздалегідь розігріваємо духовку до 180°С і випікаємо наше печиво близько 20-30 хвилин.

Дістаємо, чекаємо, поки печиво охолоне, і подаємо до чаю.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні