Лайм

Як приготувати домашню піцу Чотири м'яса: простий рецепт

Ваша сім'я буде в захваті від цієї страви

Якщо ви втомилися від рутини і хочете розфарбувати свої сірі будні, приготуйте щось незвичне. Наприклад, гостру піцу Дьябло або ситну Чотири м'яса. theLime ділиться з вами рецептом домашньої піци, яка сподобається як дорослим, так і дітям.

Інгредієнти для начинки: шинка або ковбаса (120 г), бекон (120 г), куряче філе (150-200 г), яловичина (150-200 г), цибуля (1 шт.), сир моцарелла (220 г), гриби (60 г), оливки (2 ст. л.), томатний соус (0,5 чашки), спеції (за смаком).

Інгредієнти для тіста: борошно (1 склянка), вода (0,3 склянки), молоко (0,25 склянки), оливкова олія (1 ст. л.), дріжджі сухі (1 ч. л.).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо під проточною водою, зрізаємо плівки і хрящі, нарізаємо невеликими порційними шматочками. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо філе до напівготовності - близько 10 хвилин. Потім викладаємо його на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Яловичину обполіскуємо водою, нарізаємо невеликими скибочками, додаємо спеції за смаком. Також яловичину можна перебити в блендері або пропустити через м'ясорубку і зробити маленькі мітболи з фаршу. Смажимо м'ясо на сковороді до утворення скоринки, потім знімаємо і теж викладаємо на паперові рушники.

Шинку або ковбасу папероні, а також бекон нарізаємо тонкими слайсами.

Цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо півкільцями.

Моцареллу тремо на терці, оливки розрізаємо навпіл, а гриби - акуратними скибочками.

Тепер займемося приготуванням тіста. У невеликому сотейнику кип'ятимо молоко і чекаємо, поки воно охолоне до кімнатної температури. Переливаємо в глибоку миску, додаємо теплу воду та дріжджі, перемішуємо.

В окремий посуд просіваємо через сито борошно. З'єднуємо борошно з молочною сумішшю, замішуємо тісто. Викладаємо його в миску, змащену олією, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо на півгодини в тепле місце.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 200-220°С.

Дістаємо тісто, розминаємо його руками або розгортаємо за допомогою качалки в круглий пласт, по краях формуємо бортик, перекладаємо на деко для запікання, застелене пергаментним папером. Змащуємо тісто томатним соусом, викладаємо цибулю, чотири види м'яса, оливки і гриби. Зверху посипаємо все натертим сиром.

Ставимо форму в гарячу духовку і випікаємо близько 20-30 хвилин - до золотавої скоринки на бортику.

Ось і все - подаємо ароматну піцу до столу.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії