RU  UA

Lifestyle

Як приготувати в піст смачний морквяний пиріг: простий рецепт

Зробити його простіше простого

Щороку перед Різдвом віряни дотримуються 40-денного посту, який називають Різдвяним. У цей час слід відмовитися від вживання м'яса, яєць, сиру, молочних продуктів та вершкового масла. Через це чимало господинь замінюють звичні рецепти солодощів пісними. theLime підібрав для вас рецепт морквяного пирога, який ви з легкістю зможете повторити.

Інгредієнти: борошно (150 г), олія рослинна без запаху (8 ст. л.), цукровий пісок (1 склянка), персиковий сік з м'якоттю (1 склянка), волоські горіхи (100 г), середня морква (2 шт.) , розпушувач (1 ч. л.), ваніль, сіль (щіпка), цукрова пудра.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Волоські горіхи чистимо від лушпиння і злегка обсмажуємо на сковороді або в духовці. Подрібнюємо ножем або у блендері – але щоб вони були не дуже дрібні.

Цукор змішуємо з рослинною олією, потім додаємо в цю суміш персиковий сік з м'якоттю.

Моркву промиваємо під проточною водою, чистимо, тремо на дрібній терці. Додаємо до рідких інгредієнтів моркву та подрібнені горіхи.

Борошно з розпушувачем і ваніліном (ванільним цукром) просіюємо через сито, потім вводимо в раніше підготовлену суміш та ретельно перемішуємо.

Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, виливаємо в неї тісто і рівномірно розподіляємо.

Розігріваємо духовку до 190-200°С. Ставимо форму з тістом до неї і випікаємо приблизно 40 хвилин до готовності. Потім дістаємо пиріг і чекаємо, поки він охолоне.

Подаємо морквяний пиріг, попередньо посипавши його цукровою пудрою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представители каких знаков Зодиака любят организовывать свою работу по своему собственному удобному графику и только за пределами офиса

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Возле каких растений лучше всего садить томаты, чтобы улучшить вкус плодов, сделать их большими и защитить от болезней и вредителей

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Как в домашних условиях приготовить сытную шаурму с куриным филе, морковью по-корейски и сметанным соусом, чтобы побаловать свою семью