img

Новини

08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по по Кам'янському: є загиблі та поранені
08:07 РФ атакувала виправну колонію – є загиблі, десятки поранених
08:02 Адміністрація Трампа не дозволила президенту Тайваню зупинитися в Нью-Йорку
07:45 Найсильніші дощі з жовтня 2023: Гонконг паралізований зливою
07:39 Різанина у центрі Лондона: загинули дві людини, двоє важко поранені
07:22 Росіяни заявили про атаку на залізничний об'єкт в Ростовській області
img Світ
07:12 У РФ призупинили експорт бензину

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
До всіх новин
Курячий холодець рецепт - як приготувати на Новий рік 2022
Зробити його простіше простого

Як приготувати ніжний курячий холодець на Новий рік: простий рецепт

Субота, 18 грудня 2021, 08:33
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна господиня намагається приготувати на Новий рік багато смачних та різноманітних страв, щоб догодити всім членам сім'ї та гостям. І якщо ви вже пробували робити класичний холодець, цього разу урізноманітніть своє меню ніжним курячим холодцем. theLime ділиться з вами простим рецептом, на який не потрібно багато часу та зусиль.

Інгредієнти на 4 порції: курячі стегна (700 г), вода (1 л), морква (80 г), цибуля (80 г), перець горошком (6-7 шт.), лавровий лист (2 шт.), сіль (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Курячі стегна ретельно промиваємо під проточною водою і складаємо у велику каструлю. Заливаємо чистою відфільтрованою водою, ставимо варити на повільний вогонь.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Проварюємо на слабкому вогні під кришкою близько години – при цьому бульйон повинен трохи кипіти, солимо за смаком.

Моркву промиваємо під проточною водою, чистимо і відправляємо в бульйон. Можна порізати середніми шматочками або покласти повністю. Цибулю добре промиваємо від пилу та бруду і відправляємо варитися прямо в лушпайці. Це необхідно для того, щоб бульйон став насиченого золотистого відтінку.

Потім додаємо перець горошком та лавровий лист. Проварюємо ще близько 30 хвилин під закритою кришкою – за цей час повинна зваритись морква. Цибулю витягаємо з бульйону і викидаємо – для холодцю вона не знадобиться.

Дістаємо з бульйону курку, знімаємо шкіру з стегенця, а також відокремлюємо м'ясо від кісток. Ріжемо його на маленькі шматочки або відокремлюємо руками, варену моркву нарізаємо кружальцями. Розкладаємо у порційні форми для холодцю. Заливаємо м'ясо та моркву бульйоном, процідженим через сито – щоб лавровий лист та перець не потрапили в холодець. Ставимо форми з холодцем у холодильник на 3-4 години.

Через зазначений проміжок часу холодець застигне, і ви можете подавати його до святкового столу, прикрасивши зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Курячий холодець рецепт - як приготувати на Новий рік 2022
img

Новини

08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по по Кам'янському: є загиблі та поранені
08:07 РФ атакувала виправну колонію – є загиблі, десятки поранених
08:02 Адміністрація Трампа не дозволила президенту Тайваню зупинитися в Нью-Йорку
07:45 Найсильніші дощі з жовтня 2023: Гонконг паралізований зливою
07:39 Різанина у центрі Лондона: загинули дві людини, двоє важко поранені
07:22 Росіяни заявили про атаку на залізничний об'єкт в Ростовській області
img Світ
07:12 У РФ призупинили експорт бензину

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
До всіх новин
Курячий холодець рецепт - як приготувати на Новий рік 2022
Зробити його простіше простого

Як приготувати ніжний курячий холодець на Новий рік: простий рецепт

Субота, 18 грудня 2021, 08:33
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна господиня намагається приготувати на Новий рік багато смачних та різноманітних страв, щоб догодити всім членам сім'ї та гостям. І якщо ви вже пробували робити класичний холодець, цього разу урізноманітніть своє меню ніжним курячим холодцем. theLime ділиться з вами простим рецептом, на який не потрібно багато часу та зусиль.

Інгредієнти на 4 порції: курячі стегна (700 г), вода (1 л), морква (80 г), цибуля (80 г), перець горошком (6-7 шт.), лавровий лист (2 шт.), сіль (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Курячі стегна ретельно промиваємо під проточною водою і складаємо у велику каструлю. Заливаємо чистою відфільтрованою водою, ставимо варити на повільний вогонь.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Проварюємо на слабкому вогні під кришкою близько години – при цьому бульйон повинен трохи кипіти, солимо за смаком.

Моркву промиваємо під проточною водою, чистимо і відправляємо в бульйон. Можна порізати середніми шматочками або покласти повністю. Цибулю добре промиваємо від пилу та бруду і відправляємо варитися прямо в лушпайці. Це необхідно для того, щоб бульйон став насиченого золотистого відтінку.

Потім додаємо перець горошком та лавровий лист. Проварюємо ще близько 30 хвилин під закритою кришкою – за цей час повинна зваритись морква. Цибулю витягаємо з бульйону і викидаємо – для холодцю вона не знадобиться.

Дістаємо з бульйону курку, знімаємо шкіру з стегенця, а також відокремлюємо м'ясо від кісток. Ріжемо його на маленькі шматочки або відокремлюємо руками, варену моркву нарізаємо кружальцями. Розкладаємо у порційні форми для холодцю. Заливаємо м'ясо та моркву бульйоном, процідженим через сито – щоб лавровий лист та перець не потрапили в холодець. Ставимо форми з холодцем у холодильник на 3-4 години.

Через зазначений проміжок часу холодець застигне, і ви можете подавати його до святкового столу, прикрасивши зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••