img

Новини

11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
До всіх новин
Морські гребінці рецепт - як приготувати смачно на сковороді
Здивуйте свою сім'ю вишуканою закускою

Обсмажуємо ніжні морські гребінці з петрушкою: простий рецепт

Субота, 15 січня 2022, 07:23
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало людей полюбляють готувати морепродукти через те, що робити це дуже просто, до того ж страви виходять ситними та смачними. І якщо ви вже робили пасту з креветками, приготуйте на закуску ніжні морські гребінці з петрушкою. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти на 1 порцію: морські гребінці (6 шт.), оливкова олія (2 ст. л.), часник (1 зубчик), петрушка (100-150 г), лимонний сік (100 мл), сіль, перець, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Морські гребінці ретельно промиваємо під проточною водою. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва рідина. Солимо і перчимо за бажанням.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Часник очищаємо від лушпиння і дрібно рубаємо ножем або пропускаємо через прес - як вам зручніше.

Петрушку також споліскуємо у воді, викладаємо на чистий рушник або серветки. Потім нарізаємо досить дрібно.

У мисці змішуємо подрібнену петрушку, часник та оливкову олію. Викладаємо в цей маринад гребінці, обвалюємо їх з усіх боків та відправляємо у холодильник приблизно на 30-40 хвилин.

Добре розігріваємо сковороду з оливковою олією, потім зменшуємо вогонь і викладаємо на неї гребінці. Обсмажуємо їх близько 1,5-2 хвилин з кожного боку до легкої золотистої скоринки. Потім додаємо петрушку і часник, тушкуємо ще 1 хвилину і знімаємо з вогню. Важливо не перетримати гребінці, щоб вони не були гумовими.

Перекладаємо морепродукти на блюдо для подачі та збризкуємо лимонним соком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Морські гребінці рецепт - як приготувати смачно на сковороді
img

Новини

11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
До всіх новин
Морські гребінці рецепт - як приготувати смачно на сковороді
Здивуйте свою сім'ю вишуканою закускою

Обсмажуємо ніжні морські гребінці з петрушкою: простий рецепт

Субота, 15 січня 2022, 07:23
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало людей полюбляють готувати морепродукти через те, що робити це дуже просто, до того ж страви виходять ситними та смачними. І якщо ви вже робили пасту з креветками, приготуйте на закуску ніжні морські гребінці з петрушкою. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти на 1 порцію: морські гребінці (6 шт.), оливкова олія (2 ст. л.), часник (1 зубчик), петрушка (100-150 г), лимонний сік (100 мл), сіль, перець, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Морські гребінці ретельно промиваємо під проточною водою. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва рідина. Солимо і перчимо за бажанням.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Часник очищаємо від лушпиння і дрібно рубаємо ножем або пропускаємо через прес - як вам зручніше.

Петрушку також споліскуємо у воді, викладаємо на чистий рушник або серветки. Потім нарізаємо досить дрібно.

У мисці змішуємо подрібнену петрушку, часник та оливкову олію. Викладаємо в цей маринад гребінці, обвалюємо їх з усіх боків та відправляємо у холодильник приблизно на 30-40 хвилин.

Добре розігріваємо сковороду з оливковою олією, потім зменшуємо вогонь і викладаємо на неї гребінці. Обсмажуємо їх близько 1,5-2 хвилин з кожного боку до легкої золотистої скоринки. Потім додаємо петрушку і часник, тушкуємо ще 1 хвилину і знімаємо з вогню. Важливо не перетримати гребінці, щоб вони не були гумовими.

Перекладаємо морепродукти на блюдо для подачі та збризкуємо лимонним соком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••