RU  UA

Lifestyle

Як приготувати смажену манну кашу з паприкою: оригінальний рецепт

Впевнені, що такого ви ще не готували

Ви коли-небудь чули про смажену манку? Виявляється, завдяки такому способу приготування крупи можна зробити оригінальну страву. Цей простий до неможливості смаколик готується дуже швидко, і абсолютно не має схожості з традиційною манною кашею на молоці.

Манна каша за цим рецептом виходить не солодкою. У неї додається паприка, яка надає страві не лише гарного відтінку, а й легкого перцевого аромату. Готується солона манна каша на сковороді та за консистенцією виходить однорідною. Її можна подавати як гарнір або як самостійну страву, якщо поєднувати, наприклад, з карамелізованою цибулею та горіхами. Як заправку можна використовувати й інші поєднання продуктів.

Смажена манна каша: рецепт

Фото: Pixabay

Інгредієнти: крупа манна (60 г), вода (400 мл), мелена паприка (1 ч. л.), сіль, чорний мелений перець (за смаком).

Приготування:

Розігрійте сковороду та відправте туди манку. Ніякого масла чи олії додавати не потрібно, поверхня має бути сухою. Обсмажуйте крупу на невеликому вогні, постійно помішуючи, до кремового відтінку. На це піде близько 3-5 хвилин.

Потім додайте паприку, посоліть і поперчіть на свій смак.

Закип'ятіть воду і одразу вливайте в манку, постійно помішуючи. Продовжуючи помішувати, готуйте кашу ще близько п'яти хвилин, доки вода повністю не вбереться. Все, смажена манна каша готова!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Какие овощи, фрукты, зелень и другие продукты не следует отправлять на хранение в полиэтиленовые пакеты, а также что использовать для этого

Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами

Как в домашних условиях приготовить салат со шпинатом, свежим огурцом и вареными яйцами, который можно подать на тостовом хлебе на завтрак

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали пять знаков Зодиака, которые притягивают неудачи - Овен, Скорпион, Козерог, Рыбы, Стрелец