RU  UA

Lifestyle

Готуємо ніжний банановий торт із вершками на 14 лютого: простий рецепт

Спробуйте неповторний смак

День святого Валентина-2022 настане зовсім скоро, тому підготовку до свята варто розпочати вже зараз: купити романтичні подарунки і, звичайно ж, скласти меню. theLime готовий полегшити завдання з вибором десерту, адже знайшов у мережі рецепт вишуканого та водночас легкого торта з вершками. Ця страва зможе повною мірою передати ваші щирі почуття коханій людині.

Інгредієнти для тіста: 1 склянка борошна, 200 г вершкового масла, 1 склянка цукру, 3 яйця, 1 ч л розпушувача, 2 банани. Для крему: вершки – 300 г (бажано 30%).

Фото: Pinterest

Приготування: в окремій ємності змішайте масло, цукор та яйця. Все ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна консистенція. Борошно разом з розпушувачем необхідно просіяти та додати до решти маси. Все ще раз ретельно перемішайте.

У тісто також додаємо банан – його потрібно розім'яти до пюре. Масу, що вийшла, виливаємо в силіконову форму і ставимо в розігріту на 180 градусів духовку. Час приготування – 35 хвилин.

Поки печеться корж, приступайте до приготування крему. Для цього вершки потрібно збивати доти, доки вони не перетворяться на густу піну.

Фото: Pinterest

Дістаємо з духовки готовий корж і даємо йому трохи охолонути. Після чого ділимо виріб на дві рівні частини і добре промазуємо торт усередині та зовні. Зверху можна прикрасити десерт шматочками тонко нарізаних бананів та посипати тертим шоколадом. Торт на День святого Валентина готовий, приємного апетиту!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Как и где лучше всего хранить паску, чтобы она не впитала в себя посторонние запахи, не стала черствой и не заплесневела

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Как в домашних условиях приготовить вкусную глазурь из зефира маршмеллоу, чтобы украсить домашние паски перед светлым воскресеньем

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Какие варианты актуальных оттенков маникюра присмотреть на весну и лето 2024 года, а также какими трендовыми дизайнами их дополнить