Лайм

3 салати з сухариками, які закінчаться на столі швидше ніж Цезар

Поекспериментуйте на дозвіллі

Багато хто знає, що основа правильного харчування – різноманітний раціон, більшу частину в якому повинні займати фрукти та овочі. Тому якщо ви хочете отримати смачну та корисну страву, зробіть салат. І якщо ви вже готували Цезар із куркою, поекспериментуйте на дозвіллі. theLime підібрав для вас кілька небанальних рецептів із сухариками.

Салат із пекінською капустою, шинкою та кукурудзою

Інгредієнти: пекінська капуста (0,5 качана), шинка (250 г), консервована кукурудза (250 г), сухарики (80 г), сіль, перець, майонез (3-4 ст. л.).

Приготування:

Капусту споліскуємо у проточній воді та нарізаємо тонкою соломкою. Шинку також ріжемо тонкими довгастими скибочками.

Із кукурудзи зливаємо воду та висипаємо її у салатник, додаємо нарізані інгредієнти. Солимо, перчимо за смаком, заправляємо майонезом. Перед подачею посипаємо сухариками та подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Салат із горбушею та огірком

Інгредієнти: консервована горбуша (150 г), сухарики (40 г), яйце (1 шт.), свіжий огірок (1 шт.), консервована кукурудза (150 г), оливкова олія (1-2 ст. л.), кріп, зелена цибуля, сіль, перець.

Приготування:

Консервовану рибу дістаємо з банки, якщо є великі кістки - видаляємо їх. Розминаємо горбушу виделкою.

Яйце відварюємо у воді вкруту – приблизно 10 хвилин. Потім чекаємо, пока воно охолоне, очищаємо від шкаралупи і тремо на дрібній терці.

Огірок можна взяти свіжий чи солоний. Нарізаємо його дрібним кубиком.

Зелень та зелену цибулю промиваємо у воді, потім подрібнюємо ножем.

Викладаємо в салатник усі нарізані інгредієнти, а також сухарики та кукурудзу, з якої попередньо потрібно злити воду. Солимо, перчимо, заправляємо олією.

Фото: pinterest.com

Салат із куркою, помідорами та апельсином

Інгредієнти: куряче філе (300 г), апельсин (1 шт.), помідор (2 шт.), сухарики (50 г), твердий сир (70 г), петрушка (за смаком), сіль, майонез (1-2 ст. л.).

Приготування:

Куряче філе промиваємо, очищаємо від плівок та хрящів. Відварюємо у підсоленій воді до готовності – приблизно 20-25 хвилин. Потім чекаємо, доки воно охолоне, нарізаємо середніми кубиками.

Апельсин очищаємо від шкірки та білих прожилок. Нарізаємо філе апельсина досить крупно.

Сир тремо на великій терці. З помідора за бажанням знімаємо шкірку та нарізаємо його кубиком.

Викладаємо всі підготовлені інгредієнти, солимо, перчимо, посипаємо сухариками та заправляємо майонезом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг