Лайм

Як зробити салат Мімоза з консервою: послідовність приготування

Урізноманітніть своє меню на вихідних

Незважаючи на те, що в Україні вже майже місяць продовжується війна через агресію росії, життя триває. І якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити меню своєї сім'ї на вихідних, приготуйте пшеничну кашу та якийсь салат до неї. theLime ділиться з вами рецептом салату Мімоза, зробити який простіше простого.

Інгредієнти: яйця (6 шт.), сир твердий (150 г), рибна консерва (200 г), цибуля (70-100 г), майонез (150 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Щоб приготувати салат Мімоза, знадобиться рибна консерва - краще взяти горбушу або лосось. Рибу виймаємо з банки, відокремлюємо великі кістки та розминаємо виделкою.

Цибулю очищаємо від лушпиння і промиваємо у проточній воді. Потім дрібно нарізаємо ножем.

Яйця промиваємо. Викладаємо в каструлю та заливаємо відфільтрованою водою. Ставимо на плиту і варимо приблизно 10 хвилин після закипання - вкруту. Потім заливаємо холодною водою, щоб вони швидше остигли. Чистимо від шкаралупи і розподіляємо на білки та жовтки.

Жовтки розминаємо виделкою в дрібну крихту, а білки тремо на маленькій терці. Твердий сир також тремо на терці.

Викладаємо інгредієнти шарами на тарілку або у форму з високими бортиками:

1 - подрібнена цибуля,

2 – половина рибної консерви,

3 – майонез,

4 – натертий білок,

5 – друга половина рибної консерви,

6 – натертий твердий сир,

7 – майонез,

8 – крихта із жовтка.

Накриваємо салат кришкою або загортаємо в харчову плівку і прибираємо на 1-2 години в холодильник.

Потім дістаємо та подаємо салат Мімоза до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні