Лайм

Як правильно варити сирний суп: простий рецепт із твердого сиру

Такий суп сподобається і дітям, і дорослим

Під час війни слід намагатися стежити за звичним раціоном своєї сім'ї. Адже через нервове перенапруження та незбалансоване харчування навіть найздоровіша людина ризикує підхопити вірус або бактеріальну інфекцію. Тому по можливості слід харчуватися рідкою та теплою їжею, наприклад, юшкою із замороженої риби або супами. theLime підібрав для вас простий рецепт сирного супу.

Інгредієнти: картопля (2-3 шт.), морква (1 шт.), цибуля (1 шт.), сир твердий (150 г), вершки 20% (150-200 мл), вода (800 мл), сіль, перець, паприка, гострий перець.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Цибулю та моркву споліскуємо у воді, чистимо від лушпиння та шкірки. Ріжемо довільним чином - бо суп потім будемо перебивати в блендері до консистенції пюре.

Картоплю очищаємо, промиваємо під проточною водою та нарізаємо невеликими брусочками.

Підготовлені овочі перекладаємо в каструлю та заливаємо відфільтрованою водою, ставимо на плиту та доводимо до кипіння. Потім варимо на середньому вогні приблизно 20-25 хвилин – за цей час вода має практично повністю википіти. Знімаємо з вогню та подрібнюємо зварені овочі за допомогою блендера.

Твердий сир тремо на середній терці. Додаємо його в овочеве пюре, заливаємо вершками, солимо і перчимо до смаку. Знову ставимо каструлю на плиту, доводимо до кипіння, за бажанням додаємо паприку та гострий перець, періодично перемішуємо. Чекаємо, поки сир повністю розплавиться - на це піде близько 4-5 хвилин.

Знімаємо з плити та подаємо до столу. До сирного супу можна підсмажити грінки.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Вони дивляться на світ інакше: які знаки Зодіаку мають нестандартне мислення

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку з нестандартним мисленням - Водолій, Близнюки, Стрілець, Риби

Зелена паста зі шпинатом вразить кольором і смаком: як її приготувати

Як у домашніх умовах приготувати макарони з соусом зі шпинату та базиліка, щоб урізноманітнити своє меню оригінальною стравою  

Чи потрібно поливати картоплю на городі: відповідь досвідчених садівників

Як часто потрібно поливати картоплю на городі, коли поливи проводити не можна, а також скільки води необхідно виливати під кожну рослину