Лайм

Як зварити смачну солянку з ковбасою без м'яса: простий рецепт

Простий та ситний суп, який готується дуже швидко

Сьогодні не всі мають можливість купити ті продукти, які були доступні до вторгнення Росії в Україну. Якщо ви любите м'ясну солянку, але не можете дістати м'ясо, спробуйте приготувати варіант тільки з ковбасою.

Інгредієнти: варена ковбаса (300 г), копчена ковбаса (300 г), мариновані огірки (200 г), оливки або маслини (100 г), цибуля ріпчаста (300 г), картопля (500 г), томатна паста (1 ст. л.), сіль (1 ст.л.), вода (3,5 л), лимон (1 шт.).

Фото: Pinterest

Приготування:

Картоплю наріжте довільними скибочками, помістіть у каструлю і залийте водою. Варіть після закипання приблизно 15 хвилин.

Цибулю та ковбасу наріжте невеликим кубиком. Все разом обсмажте на олії протягом 10 хвилин, потім додайте томатну пасту і протушкуйте ще кілька хвилин.

Огірки наріжте кубиками, оливки (маслини) – кружальцями.

Коли картопля звариться, додайте в каструлю засмажку, а за хвилину - огірки та оливки. Посоліть, поперчіть. Накрийте кришкою, дайте кілька хвилин покипіти і знімайте з вогню. Все, солянка з ковбасою готова. Дайте супу трохи настоятися та подавайте до столу. Розлийте по тарілках і в кожну порцію покладіть по скибочці лимону.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати