Сьогодні не всі мають можливість купити ті продукти, які були доступні до вторгнення Росії в Україну. Якщо ви любите м'ясну солянку, але не можете дістати м'ясо, спробуйте приготувати варіант тільки з ковбасою.
Інгредієнти: варена ковбаса (300 г), копчена ковбаса (300 г), мариновані огірки (200 г), оливки або маслини (100 г), цибуля ріпчаста (300 г), картопля (500 г), томатна паста (1 ст. л.), сіль (1 ст.л.), вода (3,5 л), лимон (1 шт.).
Приготування:
Картоплю наріжте довільними скибочками, помістіть у каструлю і залийте водою. Варіть після закипання приблизно 15 хвилин.
Цибулю та ковбасу наріжте невеликим кубиком. Все разом обсмажте на олії протягом 10 хвилин, потім додайте томатну пасту і протушкуйте ще кілька хвилин.
Огірки наріжте кубиками, оливки (маслини) – кружальцями.
Коли картопля звариться, додайте в каструлю засмажку, а за хвилину - огірки та оливки. Посоліть, поперчіть. Накрийте кришкою, дайте кілька хвилин покипіти і знімайте з вогню. Все, солянка з ковбасою готова. Дайте супу трохи настоятися та подавайте до столу. Розлийте по тарілках і в кожну порцію покладіть по скибочці лимону.
- Раніше ми розповідали, як приготувати борщ із томатним соком: простий рецепт без м'яса.
- Читайте також на theLime, як правильно варити капустняк з квашеної капусти.