Лайм

Як зварити смачну солянку з ковбасою без м'яса: простий рецепт

Простий та ситний суп, який готується дуже швидко

Сьогодні не всі мають можливість купити ті продукти, які були доступні до вторгнення Росії в Україну. Якщо ви любите м'ясну солянку, але не можете дістати м'ясо, спробуйте приготувати варіант тільки з ковбасою.

Інгредієнти: варена ковбаса (300 г), копчена ковбаса (300 г), мариновані огірки (200 г), оливки або маслини (100 г), цибуля ріпчаста (300 г), картопля (500 г), томатна паста (1 ст. л.), сіль (1 ст.л.), вода (3,5 л), лимон (1 шт.).

Фото: Pinterest

Приготування:

Картоплю наріжте довільними скибочками, помістіть у каструлю і залийте водою. Варіть після закипання приблизно 15 хвилин.

Цибулю та ковбасу наріжте невеликим кубиком. Все разом обсмажте на олії протягом 10 хвилин, потім додайте томатну пасту і протушкуйте ще кілька хвилин.

Огірки наріжте кубиками, оливки (маслини) – кружальцями.

Коли картопля звариться, додайте в каструлю засмажку, а за хвилину - огірки та оливки. Посоліть, поперчіть. Накрийте кришкою, дайте кілька хвилин покипіти і знімайте з вогню. Все, солянка з ковбасою готова. Дайте супу трохи настоятися та подавайте до столу. Розлийте по тарілках і в кожну порцію покладіть по скибочці лимону.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні