Лайм

Як приготувати пісний майонез у домашніх умовах: простий рецепт без яєць

Зробити його зовсім нескладно

В умовах війни, яка триває в нашій країні вже більше місяця, багато українців змушені годинами стояти у чергах за продуктами, проте полиці магазинів нерідко виявляються порожніми. Тому господині вже навчилися самостійно пекти хліб із тих інгредієнтів, що є під рукою, і робити різні соуси, наприклад, гостру гірчицю, в домашніх умовах. theLime ділиться з вами рецептом пісного майонезу, який можна приготувати без яєць.

Інгредієнти: біла консервована квасоля (1 банка), часник (1 зубчик), гірчиця (1 ч. л.), лимонний сік (2 ч. л.), рослинна олія (3 ст. л.), сушений кріп (за смаком), сушена петрушка (за смаком), сіль, перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Часник очищаємо від лушпиння та пропускаємо через прес.

У чашу блендера висипаємо квасолю та часник, перебиваємо все разом до однорідності. Потім додаємо сюди ж гірчицю та сік лимона, сушені кріп та петрушку, сіль та чорний мелений перець. Знову перебиваємо блендером - має вийти досить густа маса.

Потім додаємо рослинну олію в 2-3 заходи і збиваємо ще 3-5 хвилин до отримання необхідної консистенції. Якщо вам необхідно зробити рідкіший майонез - додайте рідину з банки та ще раз збийте.

Таким майонезом можна заправити улюблений салат чи подати з будь-якими іншими стравами.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу