Лайм

Як приготувати пишні панкейки з бананом: простий рецепт на кефірі

З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець

Кожна господиня знає, що сніданок - найважливіший прийом їжі. І якщо ви вже готували поживний омлет з майонезом, цього разу урізноманітніть своє меню банановими панкейками. theLime ділиться з вами простим рецептом на кефірі.

Інгредієнти: кефір (250 мл), банани (2 шт.), яйце (1 шт.), борошно (1,5 склянки), сіль (щіпка), цукор (4 ст. л.), сода (0,5 ч. л.), рослинна олія (1 ст. л.).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Для приготування панкейків найкраще взяти переспілі банани. Промиваємо їх під проточною водою та очищаємо від шкірки.

У чашу блендера розбиваємо яйце, додаємо цукор та очищені банани. Збиваємо всі разом доти, доки не з'являться бульбашки. Переливаємо отриману масу в миску і доливаємо до неї кефір.

Борошно просіюємо через сито. Висипаємо борошно з содою в бананово-кефірну суміш - гасити соду не потрібно, тому що в тісті є кисломолочний продукт. Перемішуємо виделкою або вінчиком.

В самому кінці в тісто додаємо олію - це необхідно для того, щоб при випіканні вони не прилипали до сковороди.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям та ложкою виливаємо кілька порцій тіста, формуючи круглі млинці. Просмажуємо панкейки приблизно 3-4 хвилин на середньому вогні з кожного боку.

Подаємо до столу з фруктами або ягодами, медом, розтопленим шоколадом, варенням і насолоджуємося смаком.

Фото: pixabay.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні