Лайм

Як приготувати смачне горохове пюре з цибулею та морквою: простий рецепт

Порадуйте близьких смачною вечерею

В умовах війни, яка триває в Україні вже півтора місяця, чимало людей зіткнулось з дефіцитом звичних продуктів, тому готують із того, що є. І якщо ви вже робили пшеничну кашу на воді, цього разу приготуйте горохове пюре з цибулею та морквою. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: колотий горох (2 склянки), вода (4 склянки), цибуля (1 шт.), морква (1 шт.), копчена ковбаса (100 г), сіль, перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Колотий горох промиваємо у проточній воді кілька разів і замочуємо на 2-3 години. Потім зливаємо цю воду, заливаємо горох новою, солимо і відварюємо до готовності.

Цибулю та моркву промиваємо та очищаємо. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком, моркву тремо на терці.

Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо на ній цибулю з морквою, солимо і перчимо.

Ковбасу тим часом нарізаємо дрібним кубиком.

З готового, але не розвареного гороху зливаємо зайву воду, залишивши 100-200 мл відвару. Горох перекладаємо в чашу блендера разом із протушкованою цибулею та морквою, додаємо трохи відвару (спочатку 50-60 мл, потім можна додати ще) і перебиваємо блендером до отримання потрібної консистенції.

Подаємо горохове пюре зі шматочками ковбаси або нарізаною зеленню на обід чи вечерю.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку