Лайм

Як приготувати насипний яблучний пиріг Три склянки: простий рецепт

Зробити його простіше простого

Під час війни багато господинь намагаються максимально використовувати всі продукти, які є вдома. Ідеальний варіант – це домашня випічка. І якщо ви вже робили віденське печиво з варенням, урізноманітніть своє меню яблучним пирогом Три склянки. theLime підібрав для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: вершкове масло (100 г), борошно (1 склянка), манна крупа (1 склянка), цукор (1 склянка, але можна менше), розпушувач (1 ч. л.), ваніль (1 ч. л.) , кориця (1 ч. л.), яблука (1,25 кг), лимонний сік (3-5 ст. л.), волоські горіхи (50 г).

Фото: Pinterest

Приготування:

Вершкове масло прибираємо в холодильник або морозильну камеру, щоб його було зручно терти на терці.

Яблука промиваємо у проточній воді, очищаємо від шкірки та вирізаємо насіння. Тремо на великій терці та збризкуємо лимонним соком. Посипаємо корицею та перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися.

У глибоку миску просіюємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо до нього манну крупу, цукор та ванільний цукор.

Форму для випічки вистилаємо пергаментним папером. На дно тремо 20 г замороженого вершкового масла і розподіляємо його тонким шаром по всій поверхні. Слідом висипаємо приблизно 3-5 ст. л. сухого тіста, а на нього шар із яблук – приблизно одну третину від загальної кількості.

Потім знову шар із сухих інгредієнтів, шар яблук, повторюємо доти, доки не закінчаться всі інгредієнти. Верхній шар повинен бути з борошна, манки та цукру. Зверху висипаємо подрібнені волоські горіхи і тремо 80 г замороженого вершкового масла.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Ставимо форму з насипним пирогом у гарячу духовку та випікаємо приблизно 50-60 хвилин до готовності. Потім виймаємо і чекаємо, доки він охолоне у формі.

Подаємо апетитний пиріг до чаю, порізавши його на порційні шматочки.

Фото: Pinterest

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу