img

Новини

14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
13:48 Уже понад 52% звернень у «Дії» обробляє штучний інтелект — Федоров
13:40 Море, усмішки та обійми: Усики зачарували фотосетом на іспанському пляжі
13:34 В Укргідрометцентрі розповіли, коли припиняться дощі і грози
img Суспільство
13:33 СБУ затримала трьох людей, які підозрюються у коригуванні ракетних ударів росіян по Україні
13:31 Кремль заговорив про "застій" у відносинах з США на тлі заяв Трампа
img Політика
13:16 Зеленський підписав закон про додаткові виплати викладачам військових вишів
До всіх новин
Французькі млинці рецепт - як зробити вдома Креп Сюзетт
Така страва сподобається і дітям, і дорослим

Як приготувати французькі млинці Креп Сюзетт: класичний рецепт з апельсиновим соусом

Четвер, 14 квітня 2022, 08:45
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Креп Сюзетт – це відома французька класична страва у вигляді тонких млинців, томлених в густому апельсиново-карамельному соусі, які перед подачею поливають апельсиновим лікером і підпалюють. theLime ділиться з вами простим рецептом приготування такого сніданку.

Інгредієнти для млинців: яйця (2 шт.), молоко (300 мл), цукор (50 г), сіль (щіпка), рослинна олія (50 мл), борошно (150 г), коньяк (20 мл).

Інгредієнти для соусу: апельсин (3 шт.), цукор (50 г), вершкове масло (50 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибокій мисці з'єднуємо молоко, яйця, сіль, цукор. Перемішуємо, потім просіюємо сюди ж борошно. Збиваємо вінчиком або виделкою, потім вливаємо олію. Залишаємо тісто приблизно на 30 хвилин, щоб воно постояло за кімнатної температури.

Сковороду розігріваємо з вершковим маслом або рослинною олією. Виливаємо на неї перший ополоник млинцевого тіста. Розподіляємо його так, щоб воно покрило всю поверхню тонким шаром. Чекаємо, поки млинець підрум'яниться по краях, потім перевертаємо його на інший бік. Випікаємо ще близько 1 хвилини та знімаємо зі сковороди. Проробляємо те саме, поки не закінчиться тісто.

Тепер займемося приготуванням соусу. З двох апельсин знімаємо цедру та вичавлюємо сік – повинно вийти приблизно 200 мл. Третій апельсин очищаємо та розділяємо на часточки.

У сковороді розтоплюємо вершкове масло із цукром. Потім додаємо цедру, часточки апельсина та сік. Тушкуємо близько 5 хвилин на середньому вогні, потім лопаткою або ложкою прибираємо шматочки цитрусового.

Кожен млинець складаємо у вигляді трикутника і викладаємо в соус. Тушкуємо з кожного боку по 1 хвилині, перевертаємо за допомогою лопатки. За бажанням можна полити млинці коньяком та підпалити.

Викладаємо млинці на блюдо, поливаємо соусом, додаємо скибочки апельсина або, якщо є, кульку морозива. Подаємо на сніданок та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Французькі млинці рецепт - як зробити вдома Креп Сюзетт
img

Новини

14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
13:48 Уже понад 52% звернень у «Дії» обробляє штучний інтелект — Федоров
13:40 Море, усмішки та обійми: Усики зачарували фотосетом на іспанському пляжі
13:34 В Укргідрометцентрі розповіли, коли припиняться дощі і грози
img Суспільство
13:33 СБУ затримала трьох людей, які підозрюються у коригуванні ракетних ударів росіян по Україні
13:31 Кремль заговорив про "застій" у відносинах з США на тлі заяв Трампа
img Політика
13:16 Зеленський підписав закон про додаткові виплати викладачам військових вишів
До всіх новин
Французькі млинці рецепт - як зробити вдома Креп Сюзетт
Така страва сподобається і дітям, і дорослим

Як приготувати французькі млинці Креп Сюзетт: класичний рецепт з апельсиновим соусом

Четвер, 14 квітня 2022, 08:45
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Креп Сюзетт – це відома французька класична страва у вигляді тонких млинців, томлених в густому апельсиново-карамельному соусі, які перед подачею поливають апельсиновим лікером і підпалюють. theLime ділиться з вами простим рецептом приготування такого сніданку.

Інгредієнти для млинців: яйця (2 шт.), молоко (300 мл), цукор (50 г), сіль (щіпка), рослинна олія (50 мл), борошно (150 г), коньяк (20 мл).

Інгредієнти для соусу: апельсин (3 шт.), цукор (50 г), вершкове масло (50 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибокій мисці з'єднуємо молоко, яйця, сіль, цукор. Перемішуємо, потім просіюємо сюди ж борошно. Збиваємо вінчиком або виделкою, потім вливаємо олію. Залишаємо тісто приблизно на 30 хвилин, щоб воно постояло за кімнатної температури.

Сковороду розігріваємо з вершковим маслом або рослинною олією. Виливаємо на неї перший ополоник млинцевого тіста. Розподіляємо його так, щоб воно покрило всю поверхню тонким шаром. Чекаємо, поки млинець підрум'яниться по краях, потім перевертаємо його на інший бік. Випікаємо ще близько 1 хвилини та знімаємо зі сковороди. Проробляємо те саме, поки не закінчиться тісто.

Тепер займемося приготуванням соусу. З двох апельсин знімаємо цедру та вичавлюємо сік – повинно вийти приблизно 200 мл. Третій апельсин очищаємо та розділяємо на часточки.

У сковороді розтоплюємо вершкове масло із цукром. Потім додаємо цедру, часточки апельсина та сік. Тушкуємо близько 5 хвилин на середньому вогні, потім лопаткою або ложкою прибираємо шматочки цитрусового.

Кожен млинець складаємо у вигляді трикутника і викладаємо в соус. Тушкуємо з кожного боку по 1 хвилині, перевертаємо за допомогою лопатки. За бажанням можна полити млинці коньяком та підпалити.

Викладаємо млинці на блюдо, поливаємо соусом, додаємо скибочки апельсина або, якщо є, кульку морозива. Подаємо на сніданок та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••