Кожна господиня має свій фірмовий рецепт закуски, якою вона полюбляє балувати своїх рідних та гостей на свята. І якщо ви вже робили ніжні курячі рулетики із сиром, цього разу приготуйте сирний рулет із фаршем. theLime ділиться перевіреним рецептом.

Інгредієнти: твердий сир (500 г), яйця (5 шт.), м'ясний фарш (700 г), майонез (250 г), петрушка, кріп, сіль, перець.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Духовку наперед розігріваємо до 180°С.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Для фаршу можна взяти будь-яке м'ясо чи птицю. Промиваємо м'ясо під водою, нарізаємо середніми шматочками та пропускаємо через м'ясорубку. Або можна купити готовий фарш у магазині.

Петрушку і кріп промиваємо у проточній воді, викладаємо на паперові рушники на декілька хвилин, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо зелень ножем.

Твердий сир тремо на великій терці, додаємо майонез, яйця, все ретельно перемішуємо. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, змащеним маслом. Викладаємо сирну масу тонким шаром і ставимо у розігріту духовку. Випікаємо приблизно 20 хвилин.

На готовий корж викладаємо фарш, посипаємо зеленню та закручуємо у рулет. Ставимо знову в духовку і випікаємо до готовності – близько 25-30 хвилин.

Розрізаємо на порційні шматочки та подаємо до столу. Такий рулет можна їсти як гарячим, так і холодним.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk