Лайм

Як приготувати на вечерю сирний рулет із фаршем: простий рецепт у духовці

Поекспериментуйте на дозвіллі

Кожна господиня має свій фірмовий рецепт закуски, якою вона полюбляє балувати своїх рідних та гостей на свята. І якщо ви вже робили ніжні курячі рулетики із сиром, цього разу приготуйте сирний рулет із фаршем. theLime ділиться перевіреним рецептом.

Інгредієнти: твердий сир (500 г), яйця (5 шт.), м'ясний фарш (700 г), майонез (250 г), петрушка, кріп, сіль, перець.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Духовку наперед розігріваємо до 180°С.

Для фаршу можна взяти будь-яке м'ясо чи птицю. Промиваємо м'ясо під водою, нарізаємо середніми шматочками та пропускаємо через м'ясорубку. Або можна купити готовий фарш у магазині.

Петрушку і кріп промиваємо у проточній воді, викладаємо на паперові рушники на декілька хвилин, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо зелень ножем.

Твердий сир тремо на великій терці, додаємо майонез, яйця, все ретельно перемішуємо. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, змащеним маслом. Викладаємо сирну масу тонким шаром і ставимо у розігріту духовку. Випікаємо приблизно 20 хвилин.

На готовий корж викладаємо фарш, посипаємо зеленню та закручуємо у рулет. Ставимо знову в духовку і випікаємо до готовності – близько 25-30 хвилин.

Розрізаємо на порційні шматочки та подаємо до столу. Такий рулет можна їсти як гарячим, так і холодним.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні