Лайм

Як приготувати апетитні сирні панкейки: рецепт на молоці

Зробити їх простіше простого

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити меню своєї сім'ї на сніданок, а звичні омлети вже набридли, приготуйте пишні млинці під назвою панкейки. Їх можна зробити із шоколадною начинкою, з бананом або на основі сиру. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: молоко (75 мл), сир (75 г), яйце (1 шт.), пшеничне борошно (2-3 ст. л.), сіль (щіпка), цукор (1,5 ст. л.), розпушувач (0,5 ч. л.), рослинна олія (1 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибоку миску викладаємо сир, додаємо до нього сіль, цукор та яйце. Ретельно перемішуємо вінчиком або розтираємо виделкою. Додаємо молоко і знову перемішуємо.

Потім у сирну масу просіюємо через сито борошно з розпушувачем. І вливаємо олію. Перемішуємо, щоб вийшло гладке тісто без грудочок. По консистенції воно має нагадувати густу сметану.

Розігріваємо сковороду та виливаємо на неї 2 ст. л. сирного тіста, розрівнюємо його силіконовою лопаткою, щоб вийшов акуратний млинець. Чекаємо, поки він підрум'яниться з одного боку, потім перевертаємо на інший. За часом це триває трохи більше 30-40 секунд із кожного боку. Знімаємо перший панкейк і смажимо потім решту, доки не закінчиться тісто.

Подаємо апетитні сирні панкейки зі сметаною, фруктами або ягодами, джемом або варенням до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину