Лайм

Як приготувати соковитий та смачний м'ясний хліб із фаршем: простий рецепт замість ковбаси

Поекспериментуйте на дозвіллі

Під час війни багато жителів України були змушені змінити не лише звичні умови життя, а й кардинально поміняти свій раціон через дефіцит продуктів. Тому господині навчилися готувати нові для себе страви, наприклад, сирний рулет із фаршем або м'ясний хліб. theLime ділиться з вами простим рецептом останнього.

Інгредієнти: м'ясо (1,4 кг), цибуля (2-3 шт.), яйця (4 шт.), манна крупа (2 ст. л.), батон (150 г), часник (2 зубчики) або сухий часник (1 ч. л.), паприка (1 ч. л.), перець (за смаком), італійські трави (0,5 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування такої закуски можна взяти будь-яке м'ясо, наприклад, індичі або курячі стегна, філе та шматочки телятини. Промиваємо м'ясо і подрібнюємо у м'ясорубці.

Цибулю очищаємо, промиваємо у проточній воді, нарізаємо. Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо цибулю до напівпрозорості, а потім пропускаємо через м'ясорубку разом із м'ясом.

Батон ламаємо або ріжемо на шматочки і заливаємо на 5-10 хвилин молоком. Змішуємо фарш із батоном, манною крупою, яйцями. Перемішуємо та додаємо спеції за смаком.

Духовку наперед розігріваємо до 180°С.

Форму для хліба змащуємо олією та викладаємо підготовлену суміш у неї. Ставимо у розігріту духовку і випікаємо приблизно 50 хвилин.

Чекаємо, поки м'ясний хліб охолоне і подаємо до столу, нарізавши на порційні шматочки.

Фото: instagram.com/smakoluk.ua

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні