img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Морква по-корейськи рецепт - як приготувати вдома з приправою
Зробити її зовсім нескладно

Як приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах: простий рецепт із приправою

Середа, 20 квітня 2022, 09:02
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна господиня має свої фірмові рецепти закусок, якими вона балує свою сім'ю. І якщо ви вже робили мариновані печериці, цього разу здивуйте рідних смачною морквою по-корейськи. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: морква (600 г), рослинна олія (80 мл), часник (2-3 зубчики), оцет 9% (2 ст. л.), сухі спеції для корейської моркви (2 ч. л.), цукор (1 ч. л.), сіль (1 ч. л.), коріандр (0,25 ч. л.), пластівці гострого перцю або паприка (0,5 ч. л.), перець чорний мелений (0,5 ч. л.).

Також знадобиться спеціальна терка для корейської моркви.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Моркву промиваємо та очищаємо від шкірки. Потім тремо моркву на спеціальній терці, щоб отримати акуратну та тонку соломку.

Викладаємо її в миску, посипаємо сіллю і трохи помнемо, щоб морква пустила сік.

Часник очищаємо та пропускаємо через прес. Потім додаємо його в натерту моркву.

У невеликому сотейнику розігріваємо олію до появи на поверхні перших бульбашок. Потім додаємо в нього приправу для корейської моркви, мелений коріандр, пластівці гострого перцю або паприку. Прогріваємо все разом 2-3 секунди та прибираємо з плити.

Вливаємо гарячу олію із спеціями в натерту моркву. Перемішуємо, потім додаємо мелений перець і трохи цукру. Знову перемішуємо так, щоб спеції рівномірно розподілилися. Накриваємо миску із закускою харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2-3 години. Періодично її необхідно діставати та перемішувати.

Подаємо смачну закуску з моркви до будь-якого гарніру чи м'ясної страви.

Фото: pinterest.com

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Морква по-корейськи рецепт - як приготувати вдома з приправою
img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Морква по-корейськи рецепт - як приготувати вдома з приправою
Зробити її зовсім нескладно

Як приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах: простий рецепт із приправою

Середа, 20 квітня 2022, 09:02
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна господиня має свої фірмові рецепти закусок, якими вона балує свою сім'ю. І якщо ви вже робили мариновані печериці, цього разу здивуйте рідних смачною морквою по-корейськи. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: морква (600 г), рослинна олія (80 мл), часник (2-3 зубчики), оцет 9% (2 ст. л.), сухі спеції для корейської моркви (2 ч. л.), цукор (1 ч. л.), сіль (1 ч. л.), коріандр (0,25 ч. л.), пластівці гострого перцю або паприка (0,5 ч. л.), перець чорний мелений (0,5 ч. л.).

Також знадобиться спеціальна терка для корейської моркви.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Моркву промиваємо та очищаємо від шкірки. Потім тремо моркву на спеціальній терці, щоб отримати акуратну та тонку соломку.

Викладаємо її в миску, посипаємо сіллю і трохи помнемо, щоб морква пустила сік.

Часник очищаємо та пропускаємо через прес. Потім додаємо його в натерту моркву.

У невеликому сотейнику розігріваємо олію до появи на поверхні перших бульбашок. Потім додаємо в нього приправу для корейської моркви, мелений коріандр, пластівці гострого перцю або паприку. Прогріваємо все разом 2-3 секунди та прибираємо з плити.

Вливаємо гарячу олію із спеціями в натерту моркву. Перемішуємо, потім додаємо мелений перець і трохи цукру. Знову перемішуємо так, щоб спеції рівномірно розподілилися. Накриваємо миску із закускою харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2-3 години. Періодично її необхідно діставати та перемішувати.

Подаємо смачну закуску з моркви до будь-якого гарніру чи м'ясної страви.

Фото: pinterest.com

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••