Лайм

Як приготувати оригінальний крабовий салат із морквою по-корейськи: простий рецепт

Зробити його простіше простого

На Великдень, який в Україні відзначатимуть цього року 24 квітня, багато господинь складають святкове меню, щоб догодити всім членам сім'ї та гостям. І якщо ви вже вирішили, що готуватимете легкий вітамінний салат із редисом, урізноманітніть також меню оригінальним крабовим салатом із морквою по-корейськи. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: крабові палички (250 г), морква по-корейськи (250 г), яйця (4 шт.), кукурудза (1 банка), сіль, перець, майонез, зелень.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Приготування:

Яйця відварюємо вкруту - 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою, щоб вони швидше охололи. Очищаємо від шкаралупи, нарізаємо середнім кубиком.

Крабові палички розморожуємо і також нарізаємо кубиком. Із кукурудзи та моркви по-корейськи зливаємо зайву рідину.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо її ножем.

Викладаємо у велику миску всі підготовлені інгредієнти, додаємо сіль та спеції, заправляємо майонезом. Перемішуємо та подаємо до столу.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

12 страв на Святвечір: добірка простих і смачних рецептів

Розповідаємо, які 12 традиційних українських страв треба приготувати на Святвечір - прості рецепти

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами