На Великдень, який в Україні відзначатимуть цього року 24 квітня, багато господинь складають святкове меню, щоб догодити всім членам сім'ї та гостям. І якщо ви вже вирішили, що готуватимете легкий вітамінний салат із редисом, урізноманітніть також меню оригінальним крабовим салатом із морквою по-корейськи. theLime ділиться з вами простим рецептом.
Інгредієнти: крабові палички (250 г), морква по-корейськи (250 г), яйця (4 шт.), кукурудза (1 банка), сіль, перець, майонез, зелень.
Приготування:
Яйця відварюємо вкруту - 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою, щоб вони швидше охололи. Очищаємо від шкаралупи, нарізаємо середнім кубиком.
Крабові палички розморожуємо і також нарізаємо кубиком. Із кукурудзи та моркви по-корейськи зливаємо зайву рідину.
Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо її ножем.
Викладаємо у велику миску всі підготовлені інгредієнти, додаємо сіль та спеції, заправляємо майонезом. Перемішуємо та подаємо до столу.
- Раніше ми розповіли, як приготувати салат "Цезар" з куркою.
- Читайте також на theLime, як приготувати листковий салат зі шпротами на Великдень-2022.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.