img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Страви на Великдень 2022 – як приготувати салат із курячої печінки
Урізноманітніть своє меню такою закускою

Як приготувати ситний та смачний салат із курячою печінкою: рецепт на святковий стіл

Неділя, 24 квітня 2022, 14:30
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь стикаються з тим, що члени їхньої родини, а особливо діти, не полюбляють страви з печінки. Однак існує безліч способів приготувати цей інгредієнт так, щоб було смачно. І якщо ви вже робили курячу печінку у сметані, цього разу приготуйте з нею салат. theLime підготував для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: куряча печінка (500 г), цибуля (150 г), морква (300 г), яйця (3 шт.), сіль, перець, олія (для смаження), майонез (80-100 г), гірчиця в зернах (25 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Овочі промиваємо під проточною водою. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву тремо на терці.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю до напівпрозорості. Потім додаємо моркву і тушкуємо все разом, але не засмажуємо.

Яйця збиваємо із щіпкою солі. Розігріваємо ще одну сковороду з вершковим маслом або рослинною олією та смажимо з них два млинці. Потім нарізаємо їх тонкими смужками.

Курячу печінку ретельно промиваємо у проточній воді, очищаємо від жовчних проток та плівок. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Висипаємо в невелику тарілку борошно і паніруємо в ньому печінку. Смажимо печінку на середньому вогні – по 3-4 хвилини з кожного боку. Потім перекладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир. Солимо, перчимо і нарізаємо соломкою.

Для заправки змішуємо майонез із гірчицею у зернах.

Викладаємо в салатник усі підготовлені інгредієнти, перемішуємо та заправляємо.

Подаємо до столу ситний салат із курячою печінкою і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Страви на Великдень 2022 – як приготувати салат із курячої печінки
img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Страви на Великдень 2022 – як приготувати салат із курячої печінки
Урізноманітніть своє меню такою закускою

Як приготувати ситний та смачний салат із курячою печінкою: рецепт на святковий стіл

Неділя, 24 квітня 2022, 14:30
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь стикаються з тим, що члени їхньої родини, а особливо діти, не полюбляють страви з печінки. Однак існує безліч способів приготувати цей інгредієнт так, щоб було смачно. І якщо ви вже робили курячу печінку у сметані, цього разу приготуйте з нею салат. theLime підготував для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: куряча печінка (500 г), цибуля (150 г), морква (300 г), яйця (3 шт.), сіль, перець, олія (для смаження), майонез (80-100 г), гірчиця в зернах (25 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Овочі промиваємо під проточною водою. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву тремо на терці.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю до напівпрозорості. Потім додаємо моркву і тушкуємо все разом, але не засмажуємо.

Яйця збиваємо із щіпкою солі. Розігріваємо ще одну сковороду з вершковим маслом або рослинною олією та смажимо з них два млинці. Потім нарізаємо їх тонкими смужками.

Курячу печінку ретельно промиваємо у проточній воді, очищаємо від жовчних проток та плівок. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Висипаємо в невелику тарілку борошно і паніруємо в ньому печінку. Смажимо печінку на середньому вогні – по 3-4 хвилини з кожного боку. Потім перекладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир. Солимо, перчимо і нарізаємо соломкою.

Для заправки змішуємо майонез із гірчицею у зернах.

Викладаємо в салатник усі підготовлені інгредієнти, перемішуємо та заправляємо.

Подаємо до столу ситний салат із курячою печінкою і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••