Лайм

Як приготувати ситний та смачний салат із курячою печінкою: рецепт на святковий стіл

Урізноманітніть своє меню такою закускою

Чимало господинь стикаються з тим, що члени їхньої родини, а особливо діти, не полюбляють страви з печінки. Однак існує безліч способів приготувати цей інгредієнт так, щоб було смачно. І якщо ви вже робили курячу печінку у сметані, цього разу приготуйте з нею салат. theLime підготував для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: куряча печінка (500 г), цибуля (150 г), морква (300 г), яйця (3 шт.), сіль, перець, олія (для смаження), майонез (80-100 г), гірчиця в зернах (25 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Овочі промиваємо під проточною водою. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву тремо на терці.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю до напівпрозорості. Потім додаємо моркву і тушкуємо все разом, але не засмажуємо.

Яйця збиваємо із щіпкою солі. Розігріваємо ще одну сковороду з вершковим маслом або рослинною олією та смажимо з них два млинці. Потім нарізаємо їх тонкими смужками.

Курячу печінку ретельно промиваємо у проточній воді, очищаємо від жовчних проток та плівок. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Висипаємо в невелику тарілку борошно і паніруємо в ньому печінку. Смажимо печінку на середньому вогні – по 3-4 хвилини з кожного боку. Потім перекладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир. Солимо, перчимо і нарізаємо соломкою.

Для заправки змішуємо майонез із гірчицею у зернах.

Викладаємо в салатник усі підготовлені інгредієнти, перемішуємо та заправляємо.

Подаємо до столу ситний салат із курячою печінкою і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу