Лайм

Як приготувати апетитний рулет із лаваша з червоною рибою: простий рецепт

Зробити таку закуску зовсім нескладно

Кожна господиня намагається балувати свою сім'ю корисними стравами, але іноді хочеться приготувати щось незвичне. І якщо ви вже пробували робити шаурму в лаваші, цього разу урізноманітніть своє меню рулетом із лаваша з червоною рибою. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: лаваш (1 шт.), вершковий сир (180 г), яйця (3 шт.), зелена цибуля (50 г), слабосолоний лосось (180 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Яйця промиваємо та викладаємо в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо їх вкруту - приблизно 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо їх холодною водою і чекаємо, поки вони охолонуть. Очищаємо їх від шкаралупи та тремо на терці.

Зелену цибулю промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім ріжемо ножем.

Слабосолоний лосось промацуємо і виймаємо, якщо є, кістки. Потім нарізаємо рибу тонкими слайсами.

Лист лаваша змащуємо вершковим сиром і візуально розподіляємо його на три частини. Викладаємо зелену цибулю, яйця та шматочки риби. Закручуємо в рулет, загортаємо у харчову плівку і ставимо в холодильник приблизно на 1,5-2 години.

Перед подачею рулет нарізаємо на порційні шматочки та викладаємо на блюдо. Подаємо до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці - у вас є 11 секунд

Головоломки корисні для тренування мозку - знайдіть на картинках 5 відмінностей

Голубці з цибулі - незвичайний рецепт, що змусить забути про класичні

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як готує голубці з цибулі - це дуже смачно і корисно

Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії

Чізкейк Сан-Себастьян всього за 30 років підкорив весь світ - розповідаємо рецепт спаленого чізкейка