Лайм

Як приготувати апетитний рулет із лаваша з червоною рибою: простий рецепт

Зробити таку закуску зовсім нескладно

Кожна господиня намагається балувати свою сім'ю корисними стравами, але іноді хочеться приготувати щось незвичне. І якщо ви вже пробували робити шаурму в лаваші, цього разу урізноманітніть своє меню рулетом із лаваша з червоною рибою. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: лаваш (1 шт.), вершковий сир (180 г), яйця (3 шт.), зелена цибуля (50 г), слабосолоний лосось (180 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Яйця промиваємо та викладаємо в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо їх вкруту - приблизно 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо їх холодною водою і чекаємо, поки вони охолонуть. Очищаємо їх від шкаралупи та тремо на терці.

Зелену цибулю промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім ріжемо ножем.

Слабосолоний лосось промацуємо і виймаємо, якщо є, кістки. Потім нарізаємо рибу тонкими слайсами.

Лист лаваша змащуємо вершковим сиром і візуально розподіляємо його на три частини. Викладаємо зелену цибулю, яйця та шматочки риби. Закручуємо в рулет, загортаємо у харчову плівку і ставимо в холодильник приблизно на 1,5-2 години.

Перед подачею рулет нарізаємо на порційні шматочки та викладаємо на блюдо. Подаємо до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні