Кожна господиня намагається балувати свою сім'ю корисними стравами, але іноді хочеться приготувати щось незвичне. І якщо ви вже пробували робити шаурму в лаваші, цього разу урізноманітніть своє меню рулетом із лаваша з червоною рибою. theLime підібрав для вас простий рецепт.
Інгредієнти: лаваш (1 шт.), вершковий сир (180 г), яйця (3 шт.), зелена цибуля (50 г), слабосолоний лосось (180 г).
Приготування:
Яйця промиваємо та викладаємо в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо їх вкруту - приблизно 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо їх холодною водою і чекаємо, поки вони охолонуть. Очищаємо їх від шкаралупи та тремо на терці.
Зелену цибулю промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім ріжемо ножем.
Слабосолоний лосось промацуємо і виймаємо, якщо є, кістки. Потім нарізаємо рибу тонкими слайсами.
Лист лаваша змащуємо вершковим сиром і візуально розподіляємо його на три частини. Викладаємо зелену цибулю, яйця та шматочки риби. Закручуємо в рулет, загортаємо у харчову плівку і ставимо в холодильник приблизно на 1,5-2 години.
Перед подачею рулет нарізаємо на порційні шматочки та викладаємо на блюдо. Подаємо до столу та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як зробити тонкий лаваш у домашніх умовах.
- Читайте також на theLime, як приготувати швидку піцу з лаваша.