Лайм

Як приготувати з лаваша хрумкі роли з начинкою: простий рецепт

Це чудова альтернатива звичному сніданку

Кожна господиня намагається балувати свою родину корисними стравами, але іноді хочеться приготувати щось незвичне. І якщо ви вже експериментували зі смачними хот-догами в лаваші, цього разу урізноманітніть звичне меню ролом з лаваша. theLime ділиться перевіреним рецептом.

Інгредієнти на 1 рол: яйце (1 шт.), круглий лаваш (1 шт.), печериці (1-2 шт.), запечене куряче філе (70-90 г), твердий сир (50 г), сіль, перець, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування начинки для такого ролу можна взяти будь-які продукти, наприклад, куряче філе, гриби, сир або помідори, гриби, зелень.

Запечене куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, печериці промиваємо у проточній воді, за бажанням чистимо, потім нарізаємо на невеликі шматочки. Твердий сир тремо на терці.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією. У невелику миску чи тарілку розбиваємо яйце, солимо, перчимо, додаємо будь-які спеції чи трави до смаку. Збиваємо виделкою до однорідності.

Виливаємо яйце на розпечену сковороду і рівномірно розподіляємо по всій поверхні. Відразу ж викладаємо на нього підготовлену начинку: нарізані куряче філе та гриби, посипаємо сиром. Потім зверху кладемо тортилью або лаваш, трохи притискаємо руками, щоб лаваш і яйце між собою схопилися і просмажуємо 30 секунд.

Перевертаємо за допомогою кришки на інший бік і смажимо ще 30-60 секунд, щоб лаваш став хрустким. Потім знімаємо зі сковороди і скручуємо в рол так, щоб яйце виявилося всередині. Нарізаємо на порційні шматочки та подаємо до столу.

Фото: instagram.com/smakoluk.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні