Лайм

Як зварити ніжну молочну кашу з кукурудзяною крупою: простий рецепт

Зробити її зможе навіть господиня-початківець

Кожна мама часто стикається з тим, що дитина не хоче їсти ті чи інші корисні страви. Особливо це стосується каш. Тому багато хто намагається підійти до цього питання нестандартно, наприклад, додаючи в манну кашу какао-порошок. theLime ділиться з вами простим секретом, як смачно приготувати кукурудзяну кашу.

Інгредієнти: кукурудзяна крупа (100 г), вода (300 мл), молоко (300 г), вершкове масло (30 г), цукор (1,5 ч. л), сіль (щіпка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Кукурудзяну крупу промиваємо кілька разів у проточній воді, щоб вимити з неї різне сміття.

Беремо каструлю з товстим дном і викладаємо в неї крупу, заливаємо її відфільтрованою чистою водою. Зазначимо, що води має бути втричі більше, ніж крупи.

Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Періодично знімаємо з поверхні піну, що утворилася.

Потім додаємо цукор і сіль за смакрм, знову доводимо до кипіння, вливаємо половину молока. Каша почне густішати, періодично помішуємо її.

Чекаємо, поки вона знову закипить, додаємо молоко, що залишилося. Перемішуємо, знову доводимо до кипіння та накриваємо кришкою. Знімаємо з вогню, додаємо шматочок вершкового масла і даємо настоятися їй приблизно 20 хвилин.

Потім подаємо кукурудзяну кашу із фруктами, ягодами, сухофруктами, варенням або джемом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину