Лайм

Як приготувати швидкий та смачний крем-суп із замороженого горошку: простий рецепт

Зробити його зовсім нескладно

Навіть під час війни господині намагаються стежити за збалансованим харчуванням своєї сім'ї. Важливу роль у раціоні грає рідка та тепла їжа, тому якщо ви вже робили сирний суп, приготуйте цього разу швидкий крем-суп із замороженого горошку. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: зелений заморожений горошок (500 г), цибуля (1 шт.), часник (1 зубчик), бульйон (300 мл), вершки (100 мл), сіль, перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Заморожений горошок можна попередньо не розморожувати. Цибулю та часник очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо ножем.

Беремо невеликий сотейник і розтоплюємо у ньому вершкове масло. Додаємо сюди ж цибулю та часник, тушкуємо на слабкому вогні кілька хвилин до м'якості.

Висипаємо до обсмажених овочів заморожений горошок, заливаємо бульйоном і доводимо до кипіння. Проварюємо 2 хвилини та перекладаємо у блендер.

Додаємо вершки, сіль та перець, подрібнюємо в пюре.

Відправляємо його назад до сотейника і доводимо до кипіння. Суп-пюре із зеленого горошку готовий.

Подаємо суп із хлібом або домашніми грінками та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/food_by_roschis

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні