Навіть під час війни господині намагаються стежити за збалансованим харчуванням своєї сім'ї. Важливу роль у раціоні грає рідка та тепла їжа, тому якщо ви вже робили сирний суп, приготуйте цього разу швидкий крем-суп із замороженого горошку. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.
Інгредієнти: зелений заморожений горошок (500 г), цибуля (1 шт.), часник (1 зубчик), бульйон (300 мл), вершки (100 мл), сіль, перець.
Приготування:
Заморожений горошок можна попередньо не розморожувати. Цибулю та часник очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо ножем.
Беремо невеликий сотейник і розтоплюємо у ньому вершкове масло. Додаємо сюди ж цибулю та часник, тушкуємо на слабкому вогні кілька хвилин до м'якості.
Висипаємо до обсмажених овочів заморожений горошок, заливаємо бульйоном і доводимо до кипіння. Проварюємо 2 хвилини та перекладаємо у блендер.
Додаємо вершки, сіль та перець, подрібнюємо в пюре.
Відправляємо його назад до сотейника і доводимо до кипіння. Суп-пюре із зеленого горошку готовий.
Подаємо суп із хлібом або домашніми грінками та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як приготувати гарбузовий крем-суп із вершками.
- Читайте також на theLime, як приготувати на обід суп-пюре із білої квасолі.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.