Лайм

Як зварити гороховий суп із мисливськими ковбасками: простий рецепт

Урізноманітніть своє меню

Кожна господиня намагається урізноманітнити меню своєї родини смачними та корисними стравами. Особливу увагу в раціоні необхідно приділити першим стравам. І якщо ви вже готували курячий суп із сочевицею, цього разу зробіть гороховий суп із мисливськими ковбасками. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: картопля (4-5 шт.), сухий горох (300 г), цибуля (1 шт.), морква (2 шт.), мисливські ковбаски (150 г), сіль, перець, рослинна олія.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Горох ретельно промиваємо у проточній воді та замочуємо на кілька годин, а краще на всю ніч. Потім перекладаємо в каструлю і варимо до напівготовності.

Картоплю промиваємо, чистимо від шкірки і ріжемо кубиками. Додаємо картопля в каструлю з горохом, продовжуємо варити.

Цибулю миємо, чистимо від лушпиння і ріжемо дрібним кубиком.

Моркву чистимо, промиваємо і тремо на терці.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією, обсмажуємо моркву та цибулю. Мисливські ковбаски ріжемо кружальцями, додаємо в сковороду з овочами та прожарюємо 7-10 хвилин.

Відправляємо засмажку в каструлю з картоплею та горохом, перемішуємо та варимо суп ще 5 хвилин, додаємо сіль та перець за смаком. Зазначимо, що мисливські ковбаски можуть бути солоними, тож із сіллю необхідно не переборщити.

Також можна окремо приготувати сухарики до цього супу.

Подаємо апетитний гороховий суп на обід і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times