Кожна господиня намагається урізноманітнити меню своєї родини смачними та корисними стравами. Особливу увагу в раціоні необхідно приділити першим стравам. І якщо ви вже готували курячий суп із сочевицею, цього разу зробіть гороховий суп із мисливськими ковбасками. theLime підібрав для вас простий рецепт.
Інгредієнти: картопля (4-5 шт.), сухий горох (300 г), цибуля (1 шт.), морква (2 шт.), мисливські ковбаски (150 г), сіль, перець, рослинна олія.
Приготування:
Горох ретельно промиваємо у проточній воді та замочуємо на кілька годин, а краще на всю ніч. Потім перекладаємо в каструлю і варимо до напівготовності.
Картоплю промиваємо, чистимо від шкірки і ріжемо кубиками. Додаємо картопля в каструлю з горохом, продовжуємо варити.
Цибулю миємо, чистимо від лушпиння і ріжемо дрібним кубиком.
Моркву чистимо, промиваємо і тремо на терці.
Сковороду розігріваємо з рослинною олією, обсмажуємо моркву та цибулю. Мисливські ковбаски ріжемо кружальцями, додаємо в сковороду з овочами та прожарюємо 7-10 хвилин.
Відправляємо засмажку в каструлю з картоплею та горохом, перемішуємо та варимо суп ще 5 хвилин, додаємо сіль та перець за смаком. Зазначимо, що мисливські ковбаски можуть бути солоними, тож із сіллю необхідно не переборщити.
Також можна окремо приготувати сухарики до цього супу.
Подаємо апетитний гороховий суп на обід і насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як приготувати ситний грузинський суп харчо.
- Читайте також на theLime, як зробити на обід суп-пюре з білої квасолі.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.