Лайм

Як приготувати курячі крильця "Баффало" в духовці: простий рецепт

Якщо ви скучили за стравами з фастфуду

Кожна господиня намагається урізноманітнити меню своєї сім'ї смачними та корисними стравами. Але іноді хочеться побалувати близьких чимось незвичним, наприклад, хрусткими курячими нагетсами або крильцями "Баффало". theLime ділиться з вами простим рецептом останніх.

Інгредієнти: курячі крила (0,9 кг), оливкова олія (2 ст. л.), часниковий порошок (1 ч. л.) або часник (2 зубчики), гострий соус (0,25 склянки), вершкове масло (4 ст. л.), мед (2 ст. л.), сіль, перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Духовку заздалегідь розігріваємо до 210°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером або фольгою.

Крильця ретельно промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. За бажанням крильця можна розрізати на 3 частини по суглобу.

Викладаємо їх у невелику миску, солимо і перчимо, перемішуємо. Беремо 2 зубчики часнику і пропускаємо через прес, змішуємо з рослинною або оливковою олією. Якщо немає часнику, можна взяти часниковий порошок. Ретельно змащуємо крильця з усіх боків часниковою сумішшю і викладаємо на підготовлене деко.

Ставимо деко з крильцями в розігріту духовку і випікаємо приблизно 40-60 хвилин – залежно від потужності духовки. Періодично крила необхідно перевертати. Потім виймаємо їх, але духовку не відключаємо.

Для соусу Баффало в каструлі змішуємо гострий соус з медом, потім додаємо вершкове масло і чекаємо, поки воно розтане. Перемішуємо його до однорідності, потім викладаємо в отриману суміш крильця і тушкуємо на слабкому вогні близько 10 хвилин, постійно перевертаючи їх.

Перекладаємо крильця в соусі Баффало назад на деко та знову ставимо в розігріту духовку - буквально на 3-5 хвилин, щоб соус карамелізувався.

Подаємо до столу апетитні крильця з медовою скоринкою разом з овочами та зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу