Лайм

Як приготувати вдома італійське морозиво Семіфредо: класичний рецепт

Урізноманітніть своє літнє меню

Багато хто з нас полюбляє спекотне літо за велику кількість фруктів і ягід, з якими можна поекспериментувати. І якщо ви вже готували домашнє морозиво фруктовий лід, цього разу зробіть італійський десерт Семіфредо. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: жовтки (7 шт.), цукор (100 г), коньяк (20 г), вершки 33% (300 г), ягоди (200 г).

Фото: pinterest.com

Приготування :

Яйця розділяємо на білки та жовтки.

У невеликій мисці змішуємо жовтки, цукор та коньяк. Ставимо на водяну баню і, постійно помішуючи, варимо до загустіння та повного розчинення цукру. У результаті має вийти пінна маса. Вимикаємо вогонь і даємо охолонути до кімнатної температури.

В іншому посуді збиваємо вершки на середніх обертах до стану повітряної піни.

Потім у них вводимо збиту масу із жовтків, обережно змішуємо і виливаємо у форму або порційні стаканчики.

Підготовлюємо ягоди чи фрукти – їх необхідно помити, почистити, порізати. Ягоди можна додавати як перед заморожуванням, так і перед подачею до столу.

Ставимо форму в морозильну камеру мінімум на 6 годин, а краще на всю ніч (8-12 годин).

Потім дістаємо італійське морозиво Семіфредо та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу