Лайм

Як приготувати швидкі пончики на згущеному молоці: простий рецепт

Поекспериментуйте на дозвіллі

Навіть під час війни багато господинь намагаються радувати свою сім'ю та підтримувати бойовий дух домашніми солодощами. І якщо ви вже робили солодкі пончики без дріжджів, цього разу урізноманітніть меню цими ласощами, приготованими на згущеному молоці. theLime підібрав для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: згущене молоко (190 г), яйця (2 шт.), борошно (300-350 г), розпушувач (1 ч. л.), сіль (щіпка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У миску просіюємо через сито борошно це необхідно для того, щоб випічка вийшла повітряною. Додаємо до нього сіль та розпушувач, перемішуємо.

В іншу ємність виливаємо згущене молоко, розбиваємо в неї яйця, перемішуємо вінчиком або виделкою. Потім поступово всипаємо сюди сухі просіяні інгредієнти замішуємо доти, доки з них не вийде куля. При цьому тісто не повинно сильно липнути до рук. Воно все одно буде трохи липким, тому що там є сгущене молоко, але ліпитися повинно добре.

Розділяємо тісто приблизно на три рівні частини, з кожної робимо довгасті ковбаски. Ріжемо кожну ковбаску на частини та руками формуємо кульки. Вони повинні бути маленькими, щоби добре просмажилися. Формуємо всі кульки перед тим, як ставимо сковороду на вогонь, оскільки вони смажаться дуже швидко.

Розігріваємо сковороду з високими бортиками або каструлю з великою кількістю рослинної олії. Потім зменшуємо вогонь і починаємо смажити по декілька штук, періодично перемішуючи їх, щоб вони не були сирими всередині. Вони мають бути і не дуже світлими, і не темними.

Потім виймаємо за допомогою шумівки першу партію на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир. Смажимо наступну партію і так далі.

Перед подачею можна посипати пончики цукровою пудрою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев

Як правильно готувати спаржу, щоб не зіпсувати дорогий продукт: рецепт і кулінарні лайфхаки

Скільки потрібно варити зелену та білу спаржу, як правильно її підготувати, а також скільки хвилин обсмажувати на сковороді  

Сандалі дідуся і слінгбекі: стилістка назвала головні взуттєві тренди цього літа

Модельєр продемонструвала, які варіанти модного взуття доглянути на літній сезон, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу