Лайм

Як приготувати налисники з куркою, грибами та сиром, щоб начинка була соковитою: простий рецепт

Ситна страва для всієї родини

З усіх видів та різноманіття млинців найбільшою популярністю користуються налисники. На перший погляд, це просто млинці з начинкою, але насправді оболонка для налисника відрізняється від звичайного млинця. Налисникові млинці більш тонкі та практично без смаку - це робиться для того, щоб вони не затьмарювали смак начинки. Раніше ми розповідали, як приготувати класичний варіант із сиром, а тепер поділимося рецептом із солоною начинкою – налисники з куркою, грибами та сиром.

Фото: instagram.com/recepty_przepisy

Інгредієнти для тіста: яйця (4 шт.), цукор (1,5 ст.л.), сіль (1 ч.л. без гірки), молоко (750 г), борошно (200 г), олія (70 г).

Інгредієнти для начинки: куряче філе (500 г), печериці (400 г), цибуля ріпчаста (1/2 шт.), сметана (2 ст.л.), твердий сир (150 г), сіль, перець (за смаком) .

Приготування:

Спочатку приготуйте тісто. У глибоку миску розбийте яйця, додайте сіль, цукор і збийте вінчиком. Влийте 1/3 молока і всипте все борошно. Добре вимішайте, щоб не було грудочок. Додайте молоко, що залишилося, олію та знову перемішайте. Смажте млинці на розігрітій сковороді до золотистого кольору.

Приготуйте начинку. Половину цибулини наріжте дрібним кубиком і обсмажте із додаванням 2 ст.л. олії. Куряче філе наріжте кубиками, гриби – скибочками. Обсмажте до готовності. Насамкінець додайте сметану, тертий сир, сіль, перець і перемішайте.

На кожен налисник викладіть по ложці начинки і заверніть конвертиком. За бажанням готові налисники з куркою та грибами можна обсмажити на олії. Подавайте страву зі сметаною чи улюбленим соусом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Покладаються на друзів: 4 знаки Зодіаку, які будують кар'єру завдяки зв'язкам

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які будують кар'єру через друзів - це Овен, Близнюки, Скорпіон, Лев - пояснення

Існують чіткі правила: як правильно вносити добриво з попелу, щоб не нашкодити рослинам

Як правильно використовувати попіл на городі, як приготувати з нього універсальне добриво для овочів, які оптимальні дози  

Даша Квіткова показала ніжну сукню із зав'язками у найпопулярнішому кольорі літа: як її носити

Відома блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі, з чим поєднувати коротку білу сукню із зав'язками на спині, щоб виглядати стильно