Лайм

Як приготувати синнабони з корицею в домашніх умовах: популярний рецепт

Побалуйте свою сім'ю на дозвіллі

Під час війни деякі господині відмовилися від звичних магазинних солодощів і намагаються готувати для близьких різноманітні десерти самостійно. І якщо ви робили ароматний сирний пиріг з абрикосами або чорничний кекс на сметані, цього разу урізноманітніть літнє меню смачними синнабонами з кремом. theLime підібрав перевірений рецепт.

Інгредієнти для тіста: борошно (500-550 г), яйця (2 шт.), молоко (200 мл), сухі дріжджі (8 г), сіль (1 ч. л.), цукор (75 г), вершкове масло (75 г), ванільний екстракт або цукор (1 ч. л.).

Інгредієнти для начинки: цукор (130 г), кориця (3 ч. л. з гіркою).

Інгредієнти для крему: вершкове масло (40 г), вершковий сир (70 г), цукрова пудра (120 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Молоко злегка підігріваємо, додаємо в нього 1 ст. л. цукру та добре розмішуємо. Потім всипаємо в суміш сухі дріжджі та залишаємо на 15 хвилин, щоб вони почали діяти.

В іншому посуді збиваємо міксером вершкове масло з цукром. Потім, не перестаючи збивати, додаємо яйця. Після того, як дріжджі розійдуться, вводимо їх у масляно-цукрову суміш.

Потім просіюємо через сито борошно і поступово додаємо його, замішуючи тісто доти, доки воно не перестане прилипати до рук. Вимішуємо приблизно 10 хвилин, потім накриваємо чистим рушником і залишаємо на одну годину в теплому місці без протягів. За цей час воно має збільшитись у розмірах.

У невеликій мисці змішуємо корицю із цукром.

Робочу поверхню присипаємо борошном, формуємо з тіста прямокутник і залишаємо ще приблизно на 20 хвилин "відпочити". Розгортаємо його у прямокутний пласт завтовшки 6-8 мм. Змащуємо розтопленим вершковим маслом та посипаємо сумішшю з цукру та кориці. Закручуємо в рулет і розрізаємо ножем на 12 частин, з яких вийдуть синнабони.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього булочки. Залишаємо приблизно на 30 хвилин.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Випікаємо синнабони з корицею приблизно 25-30 хвилин.

Для приготування крему необхідно вершковий сир, наприклад Mascarpone, збити з маслом і цукровою пудрою до однорідності.

Дістаємо апетитні французькі булочки з духовки та змащуємо їх кремом.

Подаємо ароматні синнабони до столу і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

12 страв на Святвечір: добірка простих і смачних рецептів

Розповідаємо, які 12 традиційних українських страв треба приготувати на Святвечір - прості рецепти

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами