Лайм

Легка і дуже смачна. Рецепт юшки з рибними фрикадельками на обід

Побалуйте близьких в обід небанальною першою стравою

Якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими та смачними першими стравами, то спробуйте приготувати кілька небанальних варіантів. Раніше ми розповідали, як зварити легкий яєчний суп тепер поділимося рецептом юшки з рибними фрикадельками.

Інгредієнти для супу: картопля (500 г), морква (2 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), рибні консерви в томаті, зелень, лавровий лист, чорний перець, сіль.

Інгредієнти для фрикадельок: рибний фарш (300 г), плавлений сир (1 шт.), яйце (1 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), манна крупа (100-150 г), сіль (за смаком), перець чорний мелений, мускатний горіх.

Фото: instagram.com/ye.ua_gurman

Приготування:

Приготуйте фрикадельки. У мисці змішайте фарш, натерту цибулю, яйце та тертий сир. Посоліть, поперчіть, додайте щіпку мускатного горіха. Ретельно перемішайте. Додайте манну крупу і знову добре вимішайте. Сформуйте фрикадельки невеликого розміру.

Підготуйте овочі для супу. Моркву очистіть і наріжте кружальцями. Цибулю очистіть від лушпиння і зробіть два надрізи, не доводячи до кінця, щоб цибулина не розпалася. Очищену картоплю наріжте кубиками. Зелень петрушки вимийте, просушіть та подрібніть.

У каструлю складіть всі овочі та залийте водою. Доведіть до кипіння та зніміть піну. Потім додайте консерви у томаті.

Коли юшка закипить, викладіть фрикадельки. Посоліть, поперчіть і додайте лавровий лист. Цибулину дістаньте - вона віддала всі свої смакові якості та більше не потрібна.

Наприкінці приготування додайте подрібнену зелень і вимикайте. Накрийте кришкою каструлю і дайте юшці настоятися протягом декількох хвилин. Потім розлийте рибний суп по тарілках і насолоджуйтесь неймовірним смаком та ароматом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні