Якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими та смачними першими стравами, то спробуйте приготувати кілька небанальних варіантів. Раніше ми розповідали, як зварити легкий яєчний суп тепер поділимося рецептом юшки з рибними фрикадельками.
Інгредієнти для супу: картопля (500 г), морква (2 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), рибні консерви в томаті, зелень, лавровий лист, чорний перець, сіль.
Інгредієнти для фрикадельок: рибний фарш (300 г), плавлений сир (1 шт.), яйце (1 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), манна крупа (100-150 г), сіль (за смаком), перець чорний мелений, мускатний горіх.
Приготування:
Приготуйте фрикадельки. У мисці змішайте фарш, натерту цибулю, яйце та тертий сир. Посоліть, поперчіть, додайте щіпку мускатного горіха. Ретельно перемішайте. Додайте манну крупу і знову добре вимішайте. Сформуйте фрикадельки невеликого розміру.
Підготуйте овочі для супу. Моркву очистіть і наріжте кружальцями. Цибулю очистіть від лушпиння і зробіть два надрізи, не доводячи до кінця, щоб цибулина не розпалася. Очищену картоплю наріжте кубиками. Зелень петрушки вимийте, просушіть та подрібніть.
У каструлю складіть всі овочі та залийте водою. Доведіть до кипіння та зніміть піну. Потім додайте консерви у томаті.
Коли юшка закипить, викладіть фрикадельки. Посоліть, поперчіть і додайте лавровий лист. Цибулину дістаньте - вона віддала всі свої смакові якості та більше не потрібна.
Наприкінці приготування додайте подрібнену зелень і вимикайте. Накрийте кришкою каструлю і дайте юшці настоятися протягом декількох хвилин. Потім розлийте рибний суп по тарілках і насолоджуйтесь неймовірним смаком та ароматом.
- Раніше ми розповідали, як приготувати смачний гречаний суп із галушками.
- Читайте також на theLime, як зварити смачну юшку з карася.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.