Лайм

Ніякої мороки з тістом. Простий рецепт лінивих вареників з сиром

Побалуйте своїх близьких

Кожен з нас має улюблену страву, яка асоціюється з безтурботним дитинством. У когось це тертий пиріг з яблуками, у когось – солодкі хрустики, а в інших – ліниві вареники. theLime ділиться простим рецептом останніх, який зможе повторити навіть господиня-початківець.

Інгредієнти: сир (500 г), яйця (2 шт.), сіль (1 ч. л.), борошно (150 г), цукор (1 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Змішуємо в глибокій мисці сир, яйця, борошно, сіль та цукор. Замішуємо тісто спочатку в ємності, а потім на робочій поверхні, присипаною борошном. Воно вийде досить липким, так і має бути.

Розділяємо його на 2-3 частини та руками розкочуємо довгі "ковбаски". Кожну розрізаємо на акуратні шматочки товщиною приблизно 1 см. Викладаємо їх на присипану борошном поверхню, щоб не прилипли.

Ставимо на плиту каструлю з великою кількістю води, чекаємо, поки вона закипить. Потім закидаємо по одному лінивому варенику і обережно перемішуємо у воді, щоб вони не злиплися.

Коли вареники вспливуть на поверхню, варимо ще 1 хвилину. Потім дістаємо за допомогою шумівки та викладаємо на тарілку.

Подаємо з медом, сметаною, розтопленим вершковим маслом або просто посипаємо цукром зверху.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні