Виявляється, жульєн – це не страва, а спосіб нарізки овочів тонкою соломкою, який придумали французи. У сучасній французькій кулінарії жульєном називають салати або супи з овочами, нарізаними таким способом. Однак у нас слово "жульєн" має дещо інше значення. Коли ми його чуємо, одразу уявляємо ніжну порційну запіканку з грибами та сиром. Раніше theLime вже ділився класичним рецептом цієї страви, а цього разу розповість, як її урізноманітнити та приготувати за іншою технологією.
  	 
  
Інгредієнти: гриби - 12 шт, цибуля - 1 шт, вершки - 200 гр, часник - 2 зубчики, сир - 200 гр, сіль/перець/спеції.
  	 
  
Приготування: ніжки грибів відрізаємо та акуратно зачищаємо середину. Дрібно нарізаємо ніжки. Нарізаємо цибулю та обжарюємо разом з часником 5 хв. Далі додаємо до цибулі та часнику ніжки грибів, вершки, спеції, ретельно все перемішуємо та обжарюємо ще 5-7 хв. До нашої начинки додаємо сир та перемішуємо.
  	 
  
Виставляємо шапочки грибів на форму для запікання. В середину грибів викладаємо начинку та запікаємо в духовці 20-30 хв. Температура випікання - 180 градусів.
  	 
  
- Зробіть дієтичний кус-кус з овочами і курячим філе. Приготуйте корисну і смачну страву за півгодини.
- Також подивіться, як зробити ніжні млинці з жульєном усередині. Простий рецепт знайдете у цьому матеріалі.
- Дізнайтесь, як зварити смачний суп зі свіжих лісових грибів. Побалуйте близьких незвичною стравою.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.
 
     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                             
                                             
         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    