img

Новини

21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
До всіх новин
Ікра з опеньків рецепт - як приготувати з морквою та цибулею через м'ясорубку
Зробити її зовсім нескладно

Смачно до бутербродів. Рецепт грибної ікри через м'ясорубку

Вівторок, 18 жовтня 2022, 08:12
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь у багатьох асоціюється із сезоном "тихого полювання" – тобто збиранням грибів. При цьому деякі господині полюбляють маринувати та закривати зібраний урожай у банках на зиму, а інші воліють готувати з них різноманітні страви, які можна вживати одразу. theLime підібрав перевірений рецепт грибної ікри з опеньків, яким поділилася lyubava_hubska на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: опеньки (500 г), цибуля (1-2 шт.), морква (1 шт.), рослинна олія, оцет, сіль, перець горошком, гвоздика, мускатний горіх.

Фото: instagram.com/lyubava_hubska

Приготування:

Опеньки очищаємо від лісового сміття, промиваємо у проточній воді декілька разів. Потім відварюємо їх приблизно 15 хвилин. Зливаємо воду, заливаємо свіжу, додаємо по 3 шт. гвоздики та запашного перцю горошком, відварюємо ще 15-20 хвилин. Відкидаємо опеньки на друшляк, чекаємо, поки стече вся рідина, потім пропускаємо їх через м'ясорубку.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: як засолити опеньки на зиму.

Моркву та цибулю промиваємо у проточній воді. Очищаємо, моркву ріжемо ножем або тремо на середній терці, цибулю теж подрібнюємо.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості. Потім пропускаємо їх через м'ясорубку.

Змішуємо гриби з овочами, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо на слабкому вогні в сковороді або в мультиварці приблизно 20 хвилин. Потім додаємо трохи оцту, щіпку мускатного горіха, перемішуємо і тримаємо на вогні ще 5 хвилин.

Чекаємо, доки грибна ікра трохи охолоне, потім подаємо до столу з тостовим хлібом або грінками.

Фото: instagram.com/lyubava_hubska

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Ікра з опеньків рецепт - як приготувати з морквою та цибулею через м'ясорубку
img

Новини

21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
До всіх новин
Ікра з опеньків рецепт - як приготувати з морквою та цибулею через м'ясорубку
Зробити її зовсім нескладно

Смачно до бутербродів. Рецепт грибної ікри через м'ясорубку

Вівторок, 18 жовтня 2022, 08:12
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь у багатьох асоціюється із сезоном "тихого полювання" – тобто збиранням грибів. При цьому деякі господині полюбляють маринувати та закривати зібраний урожай у банках на зиму, а інші воліють готувати з них різноманітні страви, які можна вживати одразу. theLime підібрав перевірений рецепт грибної ікри з опеньків, яким поділилася lyubava_hubska на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: опеньки (500 г), цибуля (1-2 шт.), морква (1 шт.), рослинна олія, оцет, сіль, перець горошком, гвоздика, мускатний горіх.

Фото: instagram.com/lyubava_hubska

Приготування:

Опеньки очищаємо від лісового сміття, промиваємо у проточній воді декілька разів. Потім відварюємо їх приблизно 15 хвилин. Зливаємо воду, заливаємо свіжу, додаємо по 3 шт. гвоздики та запашного перцю горошком, відварюємо ще 15-20 хвилин. Відкидаємо опеньки на друшляк, чекаємо, поки стече вся рідина, потім пропускаємо їх через м'ясорубку.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: як засолити опеньки на зиму.

Моркву та цибулю промиваємо у проточній воді. Очищаємо, моркву ріжемо ножем або тремо на середній терці, цибулю теж подрібнюємо.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості. Потім пропускаємо їх через м'ясорубку.

Змішуємо гриби з овочами, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо на слабкому вогні в сковороді або в мультиварці приблизно 20 хвилин. Потім додаємо трохи оцту, щіпку мускатного горіха, перемішуємо і тримаємо на вогні ще 5 хвилин.

Чекаємо, доки грибна ікра трохи охолоне, потім подаємо до столу з тостовим хлібом або грінками.

Фото: instagram.com/lyubava_hubska

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••