Лайм

Як приготувати кокосові тістечка безе до чаю: простий рецепт

Ароматна випічка для затишних домашніх посиденьок

Осінь - ідеальний час, щоб побалувати себе та своїх близьких домашньою випічкою. Якщо ви вже пробували готувати шоколадне мармурове печиво з тріщинами, цього разу зробіть кокосові тістечка безе. theLime підібрав перевірений рецепт, яким поділилася авторка кулінарного блогу My Secret Cook Book в Instagram.

Інгредієнти: яєчні білки (2 шт.), цукор (100 г), сіль (щіпка), кокосова стружка (150 г).

Приготування:

Білки збийте зі щіпкою солі до утворення пінки. Поступово додавайте цукор і продовжуйте збивати до білої густої піни.

До білкової маси додайте кокосову стружку, ретельно перемішайте.

Деко застеліть пергаментним папером, викладіть безе ложкою і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин. Все, печиво готове.

За бажанням прикрасьте тістечка розтопленим молочним шоколадом і подавайте до чаю.

Читайте також: Як приготувати до чаю смачні брауні зі шматочками шоколаду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку