Осінь - ідеальний час, щоб побалувати себе та своїх близьких домашньою випічкою. Якщо ви вже пробували готувати шоколадне мармурове печиво з тріщинами, цього разу зробіть кокосові тістечка безе. theLime підібрав перевірений рецепт, яким поділилася авторка кулінарного блогу My Secret Cook Book в Instagram.
Інгредієнти: яєчні білки (2 шт.), цукор (100 г), сіль (щіпка), кокосова стружка (150 г).
Приготування:
Білки збийте зі щіпкою солі до утворення пінки. Поступово додавайте цукор і продовжуйте збивати до білої густої піни.
До білкової маси додайте кокосову стружку, ретельно перемішайте.
Деко застеліть пергаментним папером, викладіть безе ложкою і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин. Все, печиво готове.
За бажанням прикрасьте тістечка розтопленим молочним шоколадом і подавайте до чаю.
Читайте також: Як приготувати до чаю смачні брауні зі шматочками шоколаду.
- Раніше ми розповіли, як приготувати домашню халву з трьох інгредієнтів.
- Читайте також на theLime, як приготувати ніжне французьке печиво Мадлен.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.