RU  UA

Lifestyle

Готуємо ароматні гарбузові сирники з цедрою: простий рецепт на сніданок

Новий смак улюбленої страви приємно здивує

Сирники – популярна страва для сніданку, і є багато оригінальних способів їхнього приготування. Раніше ми розповідали, як зробити легкі сирники з манкою без цукру та борошна, а тепер підібрали сезонний рецепт сирників із гарбузом. Їм поділилася в Instagram кондитерка та кулінарна блогерка Ліза Глінська.

Інгредієнти: 400 г кисломолочного сиру, 150 г гарбуза, 1 ст. ложка цукру, 2 ст. ложки борошна, 1 яйце, цедра 1 апельсина, щіпка солі, кориця (за смаком).

Читайте на тему: Як готувати смачні сирники без яєць із бананом.

Приготування:

Натираємо на тертці гарбуз та цедру апельсина, перемішуємо та додаємо корицю для аромату.

Кисломолочний сир перетираємо з яйцем і цукром, додаємо борошно та щіпку солі. Добре перемішуємо тісто для сирників.

Змішуємо сирну масу з гарбузом, формуємо сирники і обвалюємо їх у борошні.

На розігріту сковороду виливаємо трохи олії і обсмажуємо сирники до рум'яної скоринки.

Готові сирники викладаємо на паперові рушники, щоб зайва олія ввібралася і вони стали більш сухими.

Подавати сирники можна зі сметаною або йогуртом, хоч і самі по собі вони виходять дуже смачними та ароматними.

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овны, Львы и Скорпионы являются самыми вспыльчивыми знаками Зодиака, рассказали астрологи – специалисты поделились подробностями

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Как необходимо поливать томаты после высадки в открытую почву, а также какой должна быть температура воды, чтобы не навредить растениям

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Творожная запеканка с яблоками - полезный и быстрый завтрак для всей семьи, который можно приготовить и в духовке, и в мультиварке