Якщо любите рибні котлети, але не хочете возитися із фаршем з хека чи іншої риби, приготуйте котлети з крабових паличок. Вони виходять соковитими та ніжними, а за смаком зовсім не відрізняються від рибних. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася автор кулінарного Instagram-блогу yout_kitchen.
Інгредієнти: крабові палички (200 г), твердий сир (300 г), яйця (2 шт.), сметана (5 ст.л.), кріп, петрушка, зелена цибуля або інша зелень, борошно (2 ст.л.+ для паніровки), панірувальні сухарі, часник (2 зубчики), олія.
Приготування:
Крабові палички та твердий сир натріть на великій тертці. Зелень промийте під проточною водою, просушіть та подрібніть. Перекладіть у тарілку з майбутнім фаршем.
Читайте також: Як приготувати смачні котлети з рибного фаршу: простий рецепт у духовці
Часник дрібно наріжте і відправте в миску з крабовими паличками, сиром та зеленню. Додайте сметану, 1 яйце і 2 столові ложки борошна. Перемішайте.
З отриманого фаршу сформуйте котлетки. Кожну обваляйте в такій послідовності: борошно, яйце, панірувальні сухарі.
На розігріту сковороду налийте олію та обсмажуйте "рибні" котлети до красивої рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте гарячими, так сир буде добре тягнутися і створювати апетитні сирні нитки.
- Раніше ми розповідали, як запекти в духовці ніжні рибні котлети в паніровці.
- Читайте також на theLime, як зробити соковиті рибні котлети з сиром.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.