Лайм

Як зробити швидкі "рибні" котлети з крабових паличок: простий рецепт

Смачна страва без метушні й проблем

Якщо любите рибні котлети, але не хочете возитися із фаршем з хека чи іншої риби, приготуйте котлети з крабових паличок. Вони виходять соковитими та ніжними, а за смаком зовсім не відрізняються від рибних. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася автор кулінарного Instagram-блогу yout_kitchen.

Інгредієнти: крабові палички (200 г), твердий сир (300 г), яйця (2 шт.), сметана (5 ст.л.), кріп, петрушка, зелена цибуля або інша зелень, борошно (2 ст.л.+ для паніровки), панірувальні сухарі, часник (2 зубчики), олія.

Фото: Getty Images

Приготування:

Крабові палички та твердий сир натріть на великій тертці. Зелень промийте під проточною водою, просушіть та подрібніть. Перекладіть у тарілку з майбутнім фаршем.

Читайте також: Як приготувати смачні котлети з рибного фаршу: простий рецепт у духовці

Часник дрібно наріжте і відправте в миску з крабовими паличками, сиром та зеленню. Додайте сметану, 1 яйце і 2 столові ложки борошна. Перемішайте.

З отриманого фаршу сформуйте котлетки. Кожну обваляйте в такій послідовності: борошно, яйце, панірувальні сухарі.

На розігріту сковороду налийте олію та обсмажуйте "рибні" котлети до красивої рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте гарячими, так сир буде добре тягнутися і створювати апетитні сирні нитки.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Рецепті Їжа | Смак (@yout_kitchen)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин