Лайм

Як зробити швидкі "рибні" котлети з крабових паличок: простий рецепт

Смачна страва без метушні й проблем

Якщо любите рибні котлети, але не хочете возитися із фаршем з хека чи іншої риби, приготуйте котлети з крабових паличок. Вони виходять соковитими та ніжними, а за смаком зовсім не відрізняються від рибних. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася автор кулінарного Instagram-блогу yout_kitchen.

Інгредієнти: крабові палички (200 г), твердий сир (300 г), яйця (2 шт.), сметана (5 ст.л.), кріп, петрушка, зелена цибуля або інша зелень, борошно (2 ст.л.+ для паніровки), панірувальні сухарі, часник (2 зубчики), олія.

Фото: Getty Images

Приготування:

Крабові палички та твердий сир натріть на великій тертці. Зелень промийте під проточною водою, просушіть та подрібніть. Перекладіть у тарілку з майбутнім фаршем.

Читайте також: Як приготувати смачні котлети з рибного фаршу: простий рецепт у духовці

Часник дрібно наріжте і відправте в миску з крабовими паличками, сиром та зеленню. Додайте сметану, 1 яйце і 2 столові ложки борошна. Перемішайте.

З отриманого фаршу сформуйте котлетки. Кожну обваляйте в такій послідовності: борошно, яйце, панірувальні сухарі.

На розігріту сковороду налийте олію та обсмажуйте "рибні" котлети до красивої рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте гарячими, так сир буде добре тягнутися і створювати апетитні сирні нитки.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Рецепті Їжа | Смак (@yout_kitchen)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні