RU  UA

Lifestyle

Навіщо підкладати фольгу під чохол прасувальної дошки: практичний лайфхак

Така хитрість допоможе скоротити час прасування

В умовах планових та аварійних відключень електроенергії українці все рідше використовують праску, а коли видається можливість привести речі до ладу, намагаються зробити все якнайшвидше. Щоб зменшити час прасування, використовуйте лайфхак, яким поділилася TikTok-блогерка з США Керолайн Соломон.

Фото: Getty Images

Щоб швидко випрасувати річ з обох боків, зніміть чохол вашої дошки для прасування і застеліть його алюмінієвою фольгою. Блискуча сторона фольги має бути повернута вгору, а матова – до низу. Надягніть на фольгу тканинний чохол і приступайте до прасування. Ви здивуєтеся, як швидко зникнуть складки на м'ятому одязі.

Читайте по темі: Як швидко висушити мокрий одяг, якщо батареї не гріють: поради та лайфхаки.

Секрет такого лайфхака простий: алюмінієва фольга – матеріал із високою теплопровідністю. Вона швидко нагрівається від праски, і річ під впливом додаткового тепла знизу швидше розгладжується.

Читайте також

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Какие удобрения необходимы луку для активного роста, а также для защиты от распространенных болезней, как их приготовить и вносить

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Как приготовить стейк из цветной капусты с беконом и сыром - рецепт Татьяны Литвиновой

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представители каких знаков Зодиака любят организовывать свою работу по своему собственному удобному графику и только за пределами офиса