Лайм

Блогерка поділилася незвичайним рецептом салату Мімоза з крекерами: як його приготувати

Цікавий варіант класичної страви

Мімоза - один із найпопулярніших рибних салатів, який однаково доречний і на святковому столі, і у повсякденному меню. Крім класичного рецепту з сардиною існує багато різних способів готувати Мімозу. Якщо ви вже пробували варіант із консервованим тунцем, ознайомтеся з рецептом салату Мімоза з крекерами. Його в Instagram опублікувала кулінарна блогерка ivanka.family.

Інгредієнти: консервована сардина, яйце, морква, цибуля, солоний крекер, майонез. Для мраинованої цибулі - оцет, сіль, цукор, гвоздика, 2 горошини перцю.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Рецепти | Фудблог | Лайфхакі (@ivanka.family)

Приготування:

Яйце зварити круто, відокремити білок від жовтка і обидва компоненти натерти на тертці в різні ємності.

Моркву зварити, очистити від шкірки та натерти.

Цибулю почистити, нарізати та замаринувати (на 1 невелику цибулину - 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. солі, 100 г оцту, 150 мл теплої води, 2 горошини запашного перцю та 1 бутон гвоздики).

З сардини прибрати кісточки і розім'яти виделкою до однорідності.

На тарілку викладаємо інгредієнти у такій послідовності: солоний крекер, сардина, маринована цибуля, майонез (можна акуратно розподілити його ложкою по поверхні попереднього шару), крекер, морква, майонез, крекер, білок, майонез. Зверху салат посипаємо жовтком.

Автор рецепту розповіла, що якщо такий салат а-ля Мімоза відправити в холодильник на пару годин, він стане ще смачнішим.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні