Лайм

Як приготувати гречку без варіння та плити: простий рецепт

Достатньо просто залити крупу водою

РФ продовжує ракетний терор України, обстрілює об'єкти критичної інфраструктури та житлові будинки мирних українців. У зв'язку з цим мільйони людей залишаються без світла, опалення та води. Люди адаптуються до важких умов, шукають альтернативні джерела електроживлення, готують їжу на газових пальниках. thLime знайшов рецепт приготування гречаної каші без варіння і плити: в нинішніх умовах він дуже актуальний.

Фото: Getty Images

Інгредієнти: гречка, вода, сіль та перець, томатний сік.

Гречка - одна з тих круп, які не треба варити. Її можна залити водою будь-якої температури, і згодом вона набухне, стане м'якою та придатною до вживання.

Читайте на тему: Що покласти в молоко, щоб воно довше не скисало: топ-6 народних лайфхаків.

Залийте гречку водою у пропорції 1:2 і залиште на 3-4 години. Якщо у вас є окріп, то гречка буде готова вже за 30 хвилин. Додайте до неї солі та перцю за смаком. Також у кашу можна додати трохи томатного соку – він надасть їй оригінального смаку.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою