Лайм

Які зимові куртки вийшли з моди: Андре Тан показав антитрендові фасони

Поради дизайнера допоможуть при виборі верхнього одягу

При виборі верхнього одягу на зиму орієнтуватися варто не лише на красу, але й на практичність. При цьому нікому не хочеться промахнутися і купити застарілий фасон, який давно вийшов із моди. Український дизайнер Андре Тан показав, які жіночі куртки стали антитрендами, а які фасони прийшли їм на заміну.

Пуховик із ременем та капюшоном

За словами модельєра, такий фасон зимової куртки при низьких температурах не буде комфортним: він занадто щільно сидить по фігурі, тому у нього немає повітряного прошарку, що зігріває. Андре Тан запропонував замінити цей антитренд-2023 на модне дуте пальто класичних кольорів - чорного, білого, синього, сірого.

Читайте на тему: Топ-7 кольорів, з якими одяг виглядатиме дорого і стильно.

Фото: instagram.com/andre_tan_official/

Пуховик з хутром

Хутряне оздоблення не робить зимову куртку теплішою (виключенням є капюшон), тому більш сучасною та практичною альтернативою пуховикам із хутром стануть дублянки. Їх Андре Тан рекомендує поєднувати як з каблуками, так і з грубими черевиками.

Фото: instagram.com/andre_tan_official/

Великий квітковий принт

Тим, кому однотонні пуховики здаються надто нудними, дизайнер рекомендує придивитися до трендових анімалістичних принтів - зебра, жираф, леопард. Такий верхній одяг поєднується як із базовими речами, так і з більш ошатними (шкіряні штани, спідниці з контрастним малюнком).

Читайте на тему: Андре Тан показав, які шапки вийшли з моди в 2022 році і чим їх замінити.

Фото: instagram.com/andre_tan_official/

Пуховик із рукавом "три чверті"

Така довжина рукава у 2023 році буде неактуальною, на відміну від модного максі. "Чим довший ваш верхній одяг цього року, тим краще. Це можуть бути яскраві вовняні пальта або ефектні з екошкіри, а також дуті подовжені пуховики, які врятують навіть у найсильніший мороз", - пише Андре Тан.

Фото: instagram.com/andre_tan_official/

Тонкі пуховики

Взимку 2022-23 року тонкі короткі пуховики краще залишити для проміжного шару: їх можна надягати під пальто чи плащ. Замість них варто звернути увагу на теплі бомбери оверсайз, матеріали нейлон, екохутро та екошкіра.

Читайте також: Топ-5 теплих курток з минулих сезонів, які залишаються модними у 2022 році.

Фото: instagram.com/andre_tan_official/

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям