img

Новини

12:37 Укрзалізниця: з початку року через зачепінг загинуло 14 дітей
12:35 Над Мінськом збили невідомий дрон
12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
До всіх новин
Млинці рецепт - як приготувати на молоці, щоб не рвалися і були еластичними
Зробити їх простіше простого

Млинці не будуть рватися, якщо приготувати їх за цим рецептом на молоці

Пʼятниця, 25 листопада 2022, 14:20
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна господиня має свій фірмовий рецепт млинців: хтось готує печінкові з начинкою з плавленого сиру, хтось макові, а інші – з твердим сиром. theLime підібрав простий рецепт еластичних млинців, яким поділилася блогер katia_shkredova на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: рослинна олія (30 мл), яйця (4 шт.), борошно (400 г), сіль (щіпка), молоко (500 г), вода (300 мл).

Фото: instagram.com/katia_shkredova

Приготування:

Для приготування еластичних млинців спочатку кип'ятимо воду і даємо їй трохи охолонути.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них сіль і перемішуємо все вінчиком. Потім вливаємо олію і перемішуємо ще раз.

Згодом додаємо молоко і поступово – у кілька етапів – вводимо просіяне через сито борошно. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок.

Читайте також: Що загорнути в млинці: топ-15 рецептів найсмачніших начинок.

Наприкінці додаємо теплу кип'ячену воду, ще раз перемішуємо і залишаємо тісто при кімнатній температурі на 20-25 хвилин.

Сковороду ретельно розігріваємо з вершковим маслом або рослинною олією. Виливаємо на неї трохи млинцевого тіста і розподіляємо його так, щоб покрити тонким шаром всю поверхню сковороди. Чекаємо декілька хвилин, потім перевертаємо млинець за допомогою виделки або силіконової лопатки на інший бік. Тримаємо ще 1-2 хвилини та знімаємо з плити. За бажанням змащуємо вершковим маслом. Виконуємо те саме доти, поки тісто не закінчиться.

Подаємо апетитні млинці до столу з джемами та сметаною або ж загортаємо в них будь-яку начинку.

Фото: instagram.com/katia_shkredova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Млинці рецепт - як приготувати на молоці, щоб не рвалися і були еластичними
img

Новини

12:37 Укрзалізниця: з початку року через зачепінг загинуло 14 дітей
12:35 Над Мінськом збили невідомий дрон
12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
До всіх новин
Млинці рецепт - як приготувати на молоці, щоб не рвалися і були еластичними
Зробити їх простіше простого

Млинці не будуть рватися, якщо приготувати їх за цим рецептом на молоці

Пʼятниця, 25 листопада 2022, 14:20
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна господиня має свій фірмовий рецепт млинців: хтось готує печінкові з начинкою з плавленого сиру, хтось макові, а інші – з твердим сиром. theLime підібрав простий рецепт еластичних млинців, яким поділилася блогер katia_shkredova на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: рослинна олія (30 мл), яйця (4 шт.), борошно (400 г), сіль (щіпка), молоко (500 г), вода (300 мл).

Фото: instagram.com/katia_shkredova

Приготування:

Для приготування еластичних млинців спочатку кип'ятимо воду і даємо їй трохи охолонути.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них сіль і перемішуємо все вінчиком. Потім вливаємо олію і перемішуємо ще раз.

Згодом додаємо молоко і поступово – у кілька етапів – вводимо просіяне через сито борошно. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок.

Читайте також: Що загорнути в млинці: топ-15 рецептів найсмачніших начинок.

Наприкінці додаємо теплу кип'ячену воду, ще раз перемішуємо і залишаємо тісто при кімнатній температурі на 20-25 хвилин.

Сковороду ретельно розігріваємо з вершковим маслом або рослинною олією. Виливаємо на неї трохи млинцевого тіста і розподіляємо його так, щоб покрити тонким шаром всю поверхню сковороди. Чекаємо декілька хвилин, потім перевертаємо млинець за допомогою виделки або силіконової лопатки на інший бік. Тримаємо ще 1-2 хвилини та знімаємо з плити. За бажанням змащуємо вершковим маслом. Виконуємо те саме доти, поки тісто не закінчиться.

Подаємо апетитні млинці до столу з джемами та сметаною або ж загортаємо в них будь-яку начинку.

Фото: instagram.com/katia_shkredova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••