Лайм

Як приготувати печінкові млинці з начинкою із плавленого сиру: простий рецепт

Урізноманітніть своє меню такою закускою

Що приготувати з курячої печінки, щоб нагодувати всю сім'ю. Адже блюда з печінки люблять не всі, особливо складно цим продуктом нагодувати дітей. Ідеальним рішенням стануть печінкові млинці з сирною начинкою - ця ситна і поживна закуска порадує всіх домочадців. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася авторка кулінарного Instagram-блогу "Смачні ідеї".

Фото: instagram.com/smachni_idei

Інгредієнти для млинців: печінка куряча (500 г), молоко (150 мл), борошно (3 ст.л.), олія рослинна (для смаження), сіль (за смаком), яйця (5 шт.).

Інгредієнти для начинки: яйця варені (4 шт.), плавлені сирки (3 шт.), часник (4 зубчики), морква по-корейськи (200 г), майонез або сметана (100 г).

Читайте також: Як приготувати печінковий торт з курячої печінки: простий покроковий рецепт

Фото: instagram.com/smachni_idei

Приготування:

Печінку добре промийте, просушіть та подрібніть блендером до однорідності. Додайте молоко, яйця і добре перемішайте. Борошно просійте і додайте в тісто. Збийте міксером на низькій швидкості або вінчиком до зникнення всіх грудочок.

Посмажте тонкі млинці на сковороді з додаванням олії з обох боків.

Фото: instagram.com/smachni_idei

Для начинки дрібно наріжте варені яйця (можна роздавити вилкою для консистенції). Плавлені сирки натріть на тертці та з'єднайте з яйцями. Додайте пропущений через прес часник і моркву по-корейськи. Заправте майонезом чи сметаною. Перемішайте.

Отриманою сирною начинкою змастіть кожен млинець і загорніть рулетиком. Все, печінкові млинці готові. Подавайте страву холодною.

Фото: instagram.com/smachni_idei

Фото: instagram.com/smachni_idei

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні